Arek460 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Mam taką płyte główną i mam ten tuner ale nawet nie wiem jak z niego korzystać, mógłby mi ktoś powiedzieć o co w tym chodzi??? :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke666 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Po prostu zainstaluj sobie Cyberlink PowerCinema, podłącz antene i pozwól aby program znalazł stacje.. Z tym że jeśli twój tuner odbiera tylko HDTV (a nie odbiera TV analogowej), a u ciebie nie ma zasięgu, to korzystanie z tego modelu nie będzie możliwe.. Mam nadzieję że pomogłem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek460 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 jaką antene??? a to posiada mój tuner HDTV/AV/S output module was bundled. a tak wogule to płaci się za to??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajowy Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 "HDTV/AV/S output module", który miałeś dołączony do płyty głównej nie jest tunerem TV tylko wyjściem TV na śledziu. Podpinasz ten moduł kabelkiem do płyty głównej zgodnie z instrukcją i możesz do komputera podłączyć telewizor zamiast monitora. B-) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek460 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 to co to ma znaczyć hdtv ??? po co pisali by hdtv, mogoli napisać tuner tv?? możecie mi to wytłumaczyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mck Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 to co to ma znaczyć hdtv ??? po co pisali by hdtv, mogoli napisać tuner tv?? możecie mi to wytłumaczyć??cytat ze strony x-kom.pl "Wyjście interfejsu HDTV. Niniejsza płyta główna została wyposażona w chipset NVIDIA GeForce 6150, który posiada wsparcie dla standardu HDTV obsługującego wyższe rozdzielczości niż dotychczas stosowane i zapewniającego przez to wysokiej jakości, żywy i naturalny obraz. Płyta główna ASUS M2NPV-VM posiada dołączony moduł z wyjściem HDTV, który pozwoli Ci na rozpoczęcie przygody z telewizją wysokiej rozdzielczości. " to znaczy że może z komputera na telewizor HD puścić sygnał HD, pewnie po jednym kablu (normalnie można dać przejściówkę z DVI na HDMI ale dźwięk trzeba osobno, a tutaj odrazu będzie, tak mi się przynajmniej wydaje) żadnego tuner a tym bardziej HDTV ta płyta nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...