Skocz do zawartości
Arek460

Tuner Hdtv W Asus M2npv-vm

Rekomendowane odpowiedzi

Po prostu zainstaluj sobie Cyberlink PowerCinema, podłącz antene i pozwól aby program znalazł stacje.. Z tym że jeśli twój tuner odbiera tylko HDTV (a nie odbiera TV analogowej), a u ciebie nie ma zasięgu, to korzystanie z tego modelu nie będzie możliwe.. Mam nadzieję że pomogłem:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"HDTV/AV/S output module", który miałeś dołączony do płyty głównej nie jest tunerem TV tylko wyjściem TV na śledziu. Podpinasz ten moduł kabelkiem do płyty głównej zgodnie z instrukcją i możesz do komputera podłączyć telewizor zamiast monitora. B-)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to co to ma znaczyć hdtv ??? po co pisali by hdtv, mogoli napisać tuner tv?? możecie mi to wytłumaczyć??

cytat ze strony x-kom.pl

"Wyjście interfejsu HDTV.

Niniejsza płyta główna została wyposażona w chipset NVIDIA GeForce 6150, który posiada wsparcie dla standardu HDTV obsługującego wyższe rozdzielczości niż dotychczas stosowane i zapewniającego przez to wysokiej jakości, żywy i naturalny obraz. Płyta główna ASUS M2NPV-VM posiada dołączony moduł z wyjściem HDTV, który pozwoli Ci na rozpoczęcie przygody z telewizją wysokiej rozdzielczości. "

to znaczy że może z komputera na telewizor HD puścić sygnał HD, pewnie po jednym kablu (normalnie można dać przejściówkę z DVI na HDMI ale dźwięk trzeba osobno, a tutaj odrazu będzie, tak mi się przynajmniej wydaje)

żadnego tuner a tym bardziej HDTV ta płyta nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi