DamSx6 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam Mam nietypowy problem. Z moja klawiaturą jest cos nie tak, poniewaz nie moge np pod rząd napisac pojedzyńczej litery np "abcd itd." musze poczekac jakis czas i znowu, a jesli naciskam inne litery to pisze sie normalnie. Bardzo prosze o pomoc i z góry dziekuje za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Może to wina za długiego kabla ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Jak wiadomo znaki w klawiaturze to 7-bitowe kody przyporządkowane liczbą z zakresu 0-127 literom (alfabetu angielskiego), cyfrom, znakom przestankowym i innym symbolom oraz poleceniom sterującym. Wciskając podwójnie np. literę "a" która jest 97 liczbą spośród znaków ASCII wysyłamy dwukrotnie kod 0101101 0101101 ciąg tych znaków zapycha sie w kablu klawiatury, tak to bywa w przypadku chińskich klawiatur. jedynym rozwiązaniem jest skrócenie kabla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoopl Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Za dlugi kabel masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 to samo chciałem napisać. Albo kup sobie klawiature bezprzewodową, jak wiadomo tam nie ma kabla i taka sytuacja nie ma miejsca! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 ale wczesniej wszystko działało , tylko tak naraz to sie stało:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 A ja myślałem że to porządne forum i że tu nie robie się takich jaj. Nie skrócaj przypadkiem kabla, już jeden taki debil był. Sprawdź dysk antywirem. (Bardziej mi to pasuje do podstawowych niż do oślej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 ok dzieki mam nadzieje,ze to cos pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 a jak zuzycie procesora ?? moze cos obciaza mocno ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 nie wszystko jest ok z tej strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Mysle, ze to moze byc wywolane promieniami lasera, ktore produkowane sa przez myszke optyczna. Jak nie Twoja to sasiada. pozdrawiam nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 ech widze ciezko wyszukac bledu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 kup nową klawe - najszybciej będzie [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Cos jeszcze? Bo macie szczescie ze nie chce mi sie hurtowo strzelac ZKU... @autor - sugeruje przeszukac jeszcze subforum Klawiatury,myszki,joysticki... Bo od tego ono jest a nie osla laczka.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 może po prostu sprawdź u kogoś tą klawiaturę.. będziesz wiedział czy to klawiatura pada czy komp... Jeśli jest pod USB to przepnij do innego moja osttanio po wyjściu z gry zaczęła świrować i wciskając pojedyncze klawisze wysyłała raz 2 raz 3 litery różne.. wymieniłem i z głowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Dobrze,przepraszam Edytowane 12 Lutego 2008 przez DamSx6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...