Hormonn Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Mianowicie nie ma obrazu w programie subedit player, na innych programach wszystko działa. Czy to oznacza ze ten program pod Vista ma problemy z odtwarzaniem filmów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Mianowicie nie ma obrazu w programie subedit player, na innych programach wszystko działa. Czy to oznacza ze ten program pod Vista ma problemy z odtwarzaniem filmów? A to obywatel posiada ? Program wymagany do prawidłowej pracy SubEdit-Player'a w MS Windows Vista (do działania wymaga praw administratora). http://matinf.pcz.pl/~subedit/download/sub...stawmppatch.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hormonn Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Dzieki kolego za pomoc, powiem szczerze ze nie szukalem nawet na forum odpowiedzi na moje pytanie a potrzebowałem dosc pilnie sposobu na uruchomienie tego programu poniewaz dzis postawilem system a jutro ide do pracy, zonka chora lezy no i chcialem jej skonfigurowac kompa aby mogla ogladac filmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitto Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 A zna moze ktos powod dlaczego nie moge wejsc w opcje wyswietlania koloru czcionki? I dlaczego napisy nie sa przezroczyste. Zainstalowalem najnowsza wersje razem kodekami. Dodam, ze ma patch, a uzywam Vista Home Basic. Wrzucilem Cinemaplayer, ale tu juz wogole nie moge sie dostac do opcji. Wywala jakis blad i tyle. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 A zna moze ktos powod dlaczego nie moge wejsc w opcje wyswietlania koloru czcionki? I dlaczego napisy nie sa przezroczyste. Zainstalowalem najnowsza wersje razem kodekami. Dodam, ze ma patch, a uzywam Vista Home Basic. Wrzucilem Cinemaplayer, ale tu juz wogole nie moge sie dostac do opcji. Wywala jakis blad i tyle. Prosze o pomoc. Swego czasu naskrobałem coś takiego : SubEdit Starter v0.2 Beta Program Sub Edit Starter to nakładka na program SubEdit dla systemu Vista X86 oraz X64. Dzięki temu programowi uzyskamy przeźroczyste napisy w programie SubEdit, program należy wgrać do katalogu z SubEdit'em i włączać filmy za jego pomocą. Program SubEdit musi mieć wgranego patch dla systemu Vista oraz być uruchamiany z prawami administratora ! Program jest w wersji rozwojowej co za tym idzie może zawierać pewne niedociągnięcia dla tego też nie biorę żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wywołane pracą z programem ! Program na licencji Freeware http://mardok.ovh.org/download/SubEdit_Starter_v0.2.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Tylko po co się bawić z SE jak mozna uzyc lepszego MPC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Tylko po co się bawić z SE jak mozna uzyc lepszego MPC? Ja wiem czy lepszego, do mnie jakoś bardziej SE przemawia kto wie może to tylko kwestia przyzwyczajenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...