CzArNy` Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam, kolega tydzien temu skladal kompa i okazalo sie, ze ow Palit nie ma czujnika temperatury i kontrolera obrotow... wczesniej z tego co wiem wszystko bylo (od niedawna Palit chyba zaczal kastrowac grafy, w 8800GS tez nie ma z tego co czytalem) i mam pytanie czy to moze byc powod do reklamacji karty? kolega sie skarzy, ze grafa strasznie halasuje (wiatrak chodzi na 100%) no i jeszcze nie ma tego czujnika temperatury... tylko nie wiem czy reklamowanie ma sens, bo wymienia mu grafe i dostanie inna, ktora tez nie bedzie miala czujnika i kontrolera obrotow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Jeśli chce to niech wymienia, a sęk że trafi na taką która to będzie miała. Chodz dziw trochę bierze że nie ma czujnika temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Jeśli producent w swojej specyfikacji nie podaje, że karta posiada reglację obrotów, to taka rekalamcja będzie nieuzasadniona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 no wiec... lipa ogolne zawiodlem sie teraz na Palicie, zeby tak ciac produkt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 a co to za różnica? weź kontroler obrotów wiatraka i reguluj :P ja tam nie jestem zawiedziony, bo i tak planuję wodę. Teraz już mi ten szmer nie przeszkadza. O dziwo nawet modyfikacja biosu karty nie zmienia prędkości obrotów wiatraka ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 no wiec... lipa ogolne zawiodlem sie teraz na Palicie, zeby tak ciac produkt... Dziwne. Ja mam i kontrole regulacji (przez rt i działa) to samo z temeraturą w Everescie jest i w RT też. Wiec skoro w jednych jest a w innych nie ma to reklamuj :). A i jakiego Twój kolega ma palita ? Z referencyjnym chłodzeniem czy tego z niebieskim radiatorem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...