bociczek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 19.02.2008r. w Hali Wisły Kraków będzie koncert Nightwish ;). Wybiera się ktoś z forumowiczów? Ja chciałem iść, ale zorientowałem się za późno i już biletów nie ma :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 jakos nie podchodzi mi ta baba - zrobili sie jacys tacy evanesensowaci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Mam to samo odczucie. Tarja Turunen duzo bardziej mi pasowala.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie warto - nowy wokal jest do bani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Mam to samo odczucie. Tarja Turunen duzo bardziej mi pasowala.... Mi jej wokal :-P :D Ktos pamieta ile ona miala oktaw? 6 albo 8? Od zawsze uwazalem ,ze jej odejscie jest koncem tego zespolu. Cos jak Kat bez Romka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Mam to samo odczucie. Tarja Turunen duzo bardziej mi pasowala.... dobrze ze mi przypomniales - trzeba sobie plytke zamowic, zobaczyc co sama stworzyla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Tez nie to co kiedys. Jakos wszystkie utwory wydaja mi sie podobne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Nowy Nightwish - faktycznie jest do bani !. Płyta solowa Tarji (imho) też jest do bani. Bardziej pasował mi jej głos w muzyce rockowej, niż takiej kościelnej, bo taką śpiewa na swojej solowej płycie... Jeszcze żałuję, że mnie nie było na koncercie "End Of An Era". Mam go na DVD - majstersztyk ! :). Imho większość utworów brzmi lepiej niż na płycie... Edytowane 13 Lutego 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Powiem, że zaskoczyliście mnie swoimi opiniami. Na oficjalnym forum ludzie sobie chwalą nowego Nightwisha(fanatycy ;p). Sądzę podobnie jak Wy. Nightwish bez Tarji nie istnieje. To ona nadawała utworom też niepowtarzalny astralny klimat... Dlatego też nie wybieram się na koncert (chociaż Jukka'e na perce chętnie bym zobaczył :) ). Edytowane 13 Lutego 2008 przez Carkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 pojde na koncer i co? posluchac tylko nowej plyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Posłuchać prawdopodobnie pięknego "plejbeku" nowej wokalisty i nic więcej. Ale dla zobaczenia Emppu LIVE chętnie bym poszedł ;). Lubię jego solówki i ogólnie jego grę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Będzie ktoś na koncercie Tarji w Warszawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) w temacie zbytnio nie jestem [; ale zespół znam z kilku kawałków, choć te nowe nie są złe, dość "popowe" / taki komercyjny rock, to jednak również uważam że poprzednia wokalistka nadawała grupie szczególnego charakteru. Tarja Turunen i Ave Maria :) http://pl.youtube.com/watch?v=O_vMEvcPDGs&...feature=related głos nieporównywalnie lepszy od tej Anette, no i Tarja jest raczej ładniejsza ...wg mnie ;] (lubię ostre babki hyhyhy^^) reasumując zespół jako Nightwish się skończył [; Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 w temacie zbytnio nie jestem [; ale zespół znam z kilku kawałków, choć te nowe nie są złe, dość "popowe" / taki komercyjny rock, to jednak również uważam że poprzednia wokalistka nadawała grupie szczególnego charakteru. Tarja Turunen i Ave Maria :) http://pl.youtube.com/watch?v=O_vMEvcPDGs&...feature=related głos nieporównywalnie lepszy od tej Anette, no i Tarja jest raczej ładniejsza ...wg mnie ;] (lubię ostre babki hyhyhy^^) reasumując zespół jako Nightwish się skończył [; No szkoda tylko, że nie wszyscy to zauważyli... Ave Maria... Początkowo się zastanawiałem, czy to rzeczywiście Tarja śpiewała w soundtracku z Hitmana, ale jednak chyba nie;p PS. Załatwi mi ktoś autograf Tarji przy okazji majowego koncertu? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Teraz to mi dziwnym popem zalatuje słysząc jej głos. Pozostaje nam słuchać starszych kawałków ,które potrafią zrobić wrażenie. Według mnie połączenie takiego głosu z tą muzyką był strzałem w 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...