Divek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Mój wybór na kupno GF-a 8800 ma paść pomiędzy tymi dwoma kartami. Chciałbym ,żeby ktoś mi doradził którą lepiej wybrać ... która jest mniej problematyczna mniej sie grzeje ... ma lepsze osiągi w OC. Chciałbym dodać jezscze ,że mam zamar je umieścić na mobo ASUS P5K-E. Czy jeśli wybrał bym Asusa .. to byłoby jakąś zaletą to ,że zarówno mobo jak i grafa są tego samego producenta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie to nie będzie zadna zaleta jezeli umieścisz karte Asusa na Mobo od Asusa:P A jeżeli chodzi o grafiki to praktycznie wszystko GTS mają referencyjne chłodzenie więc bardzo podobne są te karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 daruj sobie to MSI OC. jesli jestes zdecydowany na 8800GTS 512mb, bierz najtansza sprawdzona marke - wszystkie aktualnie maja referencyjne chlodzenie i bez problemu niekrecony model puscisz na tyle jak firmowo podkrecone modele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...