krzychu26 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Model Name: SHURIKEN CPU Cooler Model Number: SCSK-1000 Manufacturer: Scythe Co., Ltd. Japan Overall Dimensions: 105 x 116 x 64 mm Weight: 355g Fan Dimensions: 100 x 100 x 12 mm Weight: 115 g Speed: 650±200 rpm ~ 2200 rpm (±10%) Air Flow: 11.81 CFM ~ 31.91 CFM Noise Level: 10.5 dBA ~ 31.67dBA Strona producenta http://www.scythe-usa.com/product/cpu/034/...000_detail.html Całkiem fajny tylko ten slaby wentyl <_< . W Komputroniku kosztuje 110zl ale jeszcze nie mają ich na stanie. Edytowane 15 Lutego 2008 przez krzychu26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Czy ktoś wie jak to śmiga i jaką ma wydajność,bo jakoś w necie nie mogę znaleźć normalnego testu. :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 mam to chlodzonko u siebie, i jakoś w przyszłym tygodniu postaram sie to wsadzić na Quada ...odrobinkę cierpliwości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Jeżeli masz taka możliwość to wypróbuj je jeszcze na zmienionym wentylatorze np. Fander, bo ten z zestawu chyba słabo dmucha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) nie wiem czy mam fandera pod ręką, ale ewentualnie zapnę wiatraczka z Mugena, czy innego sporego ustrojstwa a co powiecie na takie porównanie ? :) Shuriken vs Zipang Obydwa wiatraczki w podobnej cenie, jednak każdy z nich docelowo dla innych konfiguracji Shuriken to defakto wybawienie dla osób które posiadają komputerki typu HTPC, gdzie przestrzeń dla coolera CPU to zazwyczaj max 7cm wysokości Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No i kolega Vip o nas zapomniał,a ten boksik na procku nie jest zbyt wypaśny.Już prawie zdecydowałem się na Pentagrama Karakorum,ale podobno ma tak samo zwalone mocowanie jak poprzednicy,więc już zgupiałem co do wyboru coolera.No a po za tym moja buda ma 18cm szerokości więc muszę się trzymać czegoś mniejszego. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...