B3NY Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Siema :D No i sie już 96GT ukazała na dobre :) Macie jeszcze jakieś wskazówki które mogłyby wskazać któa grafe kupić. IMO karty wydajność mają identyczną :) 88GS tańszy o 100zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Jeśli Ci się nie spieszy to poczekaj jeszcze 2-3 tygodnie, a ceny jeszcze trochę spadną, bo nie wszyscy producenci wypuścili swoje 9600GT, ale jeśli chcesz kartę na dziś i sam zauważyłeś, że wydajność podobna to bierz 8800GS. Ja ze swojej jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3NY Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 No wiesz właśnie dzisiaj sprzedalem grafe na allegro wiec moge z tydzień poczekać :D Ile miałeś pkt w 3dmarkach ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 W benchmarkach karty wypadają bardzo podobnie ale jak w rzeczywistosci to ciezko powiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Może ktoś zapodać jakiś link do 3Dmark06 bo chciałbym porównać z moimi wynikami. Chodzi mi oczywiście o kartę 9600 GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) Benchmark-3D Mark tylko nie linczować ;) Twoje PC Edytowane 25 Lutego 2008 przez dzikidaniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 (edytowane) Testy bardzo zachęcające sam bym z chęcią kupił tego GF 9600GT :) Ale na razie wystarcza mi mój Asus x1950PRO. Może po wakacjach zmiana? Wtedy chyba ceny będę w przedziale 400 - 450 złotych :) BTW. chciałbym zobaczyć ta kartę graficzną w akcji przy Assassin's Creed :) Edytowane 26 Lutego 2008 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Testy bardzo zachęcające sam bym z chęcią kupił tego GF 9600GT :) Ale na razie wystarcza mi mój Asus x1950PRO. Może po wakacjach zmiana? Wtedy chyba ceny będę w przedziale 400 - 450 złotych :) BTW. chciałbym zobaczyć ta kartę graficzną w akcji przy Assassin's Creed :) Sprzedawaj póki coś 1950 warte, ja ledwo co sprzedałem 5-miesięczną karte (Sapphire x1950gt@pro)za 300zł, wiec na wakacje będziesz sporo w plecy i w sumie wyjdzie na to że tyle samo dopłacisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 (edytowane) Sprzedawaj póki coś 1950 warte, ja ledwo co sprzedałem 5-miesięczną karte (Sapphire x1950gt@pro)za 300zł, wiec na wakacje będziesz sporo w plecy i w sumie wyjdzie na to że tyle samo dopłacisz Hmmmm w sumie dobra myśl tyle co na to Core 2 Duo z 1,83Ghz którą nie zamierzam na razie podkręcać bo na pewno przydałoby się taktowanie minimum 2, 2 Ghz do GF 9600GT <_< Edytowane 26 Lutego 2008 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 A dlaczego nie zamirzasz krecic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 A dlaczego nie zamirzasz krecic? Heh moja płyta główna :( (Gigabyte 945PL S3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 No faktycznie nie za ciekawie ale nic sie z niej nie wyciśnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Znaczy jak czytałem coś tam się wyciśnie ale nie za wiele może spróbuję niedługo nad tym posiedzieć a ewentualna zmiana płyty głównej na razie nie jest w planach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 pojawily sie Pality 9600GT/Sonic w esc.pl cena za Sonic - 620 zl, za zwyklego 579 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...