D.D. Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam - ja trochę infantylnie zapytam - czy kierownice z FF przenoszą drgania na biurko. W dawnych czasach miałem M$ bez FF. Nie miałem w ręku nigdy kiery z FF. Konkretnie interesuje mnie Logitech DFP lub G25 jeżeli ktos posiada Pytanie istotne dla mnie - temat do wygaszenia po uzyskaniu odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Heh , zasadniczo powinna bo przeciez drga ale sam zauwzylem , ze u mnie tego na DFP nie ma. FF nie telepie kiery , daje opory przy skrecaniu (GTR2 itd). Wiec moja odpowiedz brzmi - u mnie tego nie ma , badz ja nie zauwazylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.D. Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Moje biurko do stabilnych nie należy ale nie w tym rzecz. Mój monitor poza całą masą zalet ma dwie zasadnicze wady na które wcześniej nie zwróciłem uwagi: beznadziejna mało stabilna podstawa - ekran lata na boki jak niewierna kobieta i ceciach!e go brak możliwości zamontowania na ścianie :( pzdr ps. piszesz że rFactor wychodzi w boxie... poprawka - już wyszła - niedoinformowany jestem... Edytowane 13 Lutego 2008 przez D.D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Moje biurko do stabilnych nie należy ale nie w tym rzecz. Mój monitor poza całą masą zalet ma dwie zasadnicze wady na które wcześniej nie zwróciłem uwagi: beznadziejna mało stabilna podstawa - ekran lata na boki jak niewierna kobieta i ceciach!e go brak możliwości zamontowania na ścianie :( pzdr ps. piszesz że rFactor wychodzi w boxie... poprawka - już wyszła - niedoinformowany jestem... 1. Jesli idzie o biurko to nie pomoge , tak sie sklada , ze gram na NEC'u a ten wazy ze 20 kg bo to wypasiony CRT wiec moze i faktycznie dociska mi biurko. 2. Sig nie jest zmieniony , wiem , juz dawno mozna kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...