termit_tm Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 mam problem ze zabytkowym już laptopem HP4150 OMNIBOOK (400Mhz, 128mb ram itp.) laptop od jakiegoś czasu zawiesza sie gdy jest zimny tzn po włączeniu po 2 minutach wszystko staje jednak gdy wduszę przycisk power komputer zaczyna normalnie zamykać system (tak mam ustawione) gdy zostawię laptopa aby sie nagrzał to po około 10-15 minutach takie coś już się nie dzieje i można pracować bez przerwy bez najmniejszych problemów. W trybie awaryjnym pracuje bez problemu i nigdy sie nie zawiesza przeinstalowywałem system ale nie pomogło :cry: wydaje mi sie ze problemy te zaczęły sie od kiedy ustawiłem ustawienia początkowe w biosie ale nie jestem pewny. Czy ktoś wie co to może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 mam problem ze zabytkowym już laptopem HP4150 OMNIBOOK (400Mhz, 128mb ram itp.) laptop od jakiegoś czasu zawiesza sie gdy jest zimny tzn po włączeniu po 2 minutach wszystko staje jednak gdy wduszę przycisk power komputer zaczyna normalnie zamykać system (tak mam ustawione) gdy zostawię laptopa aby sie nagrzał to po około 10-15 minutach takie coś już się nie dzieje i można pracować bez przerwy bez najmniejszych problemów. W trybie awaryjnym pracuje bez problemu i nigdy sie nie zawiesza przeinstalowywałem system ale nie pomogło :cry: wydaje mi sie ze problemy te zaczęły sie od kiedy ustawiłem ustawienia początkowe w biosie ale nie jestem pewny. Czy ktoś wie co to może być ? sprawdzałeś pamięci ? może zrób upgrade biosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...