Skocz do zawartości
bobby9

Zasilacz I Buda Do Tego Zestawu

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam zasilacza do max 350zł..

Szukam budy do max 150zł..

:wink2:

cpu-- Intel Core2 Duo Penryn E8400 3.00 GHz

mobo-- MSI P35 Neo2-FiR

gpu-- GF 8800GTS Asus EN8800GTS 512 MB

ram-- OCZ Technology 4x 1GB DDR2 800MHz Platinium CL4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej cenie też bym chyba w obudowę tego pokroju celował. Wnętrze w/w obudowy jak za tą cenę jest świetne.

Zasilacz:

Na pewno nie U15. Poza tym, Tagan w ogóle nic ciekawego nie pokazuje, ani patrząc na cenę, jak i na mozliwości zasialcza.

Z tym Tagan'em tak wyskoczyłeś, widać od razu, że nigdzie nie zajrzałeś i niczego na temat zasialczy nie czytałeś na tym forum.

Svedne się napracował, bardzo fajny temacik ma na same górze.

Ten zasialcz to ma tylko ciągnąć ten komputer i nic więcej, czy masz jakieś szczególne wymagania? Od razu napisz, czym masz zamiar chłodzić ten sprzęt, chyba, że na ciszy Ci nie zależy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja się dołącze,

zestaw bardzo podobny, obudowa nawet taka sama :lol: no i niewiem ilu wattowy zasilacz mi do tego wystarczy, dodam że zestaw będzie kręcony ile się tylko da, chłodzenie AC.

cena do 200zł

zależy mi głównie na stabilności itp. a jeżeli będzie przez to za głośny to żeby można było łatwo i bez utraty gwarancji wymienić wentylator- gdzieś wala mi się fander 120

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi