Opson6667 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zeby pisac cos o GTL to trzeba miec spora wiedze na ten temat :) Chodziło mi bardziej o to jak to ustawiać, żeby znaleźć pewne prawidłowości... Teorie zostawmy teoretykom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Chodziło mi bardziej o to jak to ustawiać, żeby znaleźć pewne prawidłowości... Teorie zostawmy teoretykom Jedyne sensowne opracowanie, to niestety czysto teoretyczne moze byc. Znajac zycie, co procek to inna bajka z tym bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 tak na szybkensa luknąłem czeski błąd się wkradł: OCZ Reapery DDR2 2x1GB PC9200 powinno być raczej OCZ Reaper DDR2 2x1GB PC9200 ogolnie wporzo jak zwykle [; pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 na stronie dfi jest link do arta i ogólnie się chwalą tym że ich płyty są polecane przez purepc.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...