zwisu Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 aquatunig w de lub pm do maniakalnego może coś zdziała drogie mogą być takie bloczki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 drogie mogą być takie bloczki ?nie drogie :P ~120% ceny ile dałeś za g-flowa firma Mips robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 widziałem ktoś miał na forum bloczki EK do tej płyty. Ale kurde jak mam dać koło 200zł za jeden blok, to chyba sobie odpuszcze. Jest ktoś kto by mi mógł wykonać takie bloczki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 taniej szybciej mniej problemów to TR: http://www.cooling.pl/thermalright-hr09u-t...ukt,343383.html http://www.cooling.pl/thermalright-hr09s-t...odukt,2117.html http://www.cooling.pl/thermalright-hr09u-t...odukt,2116.html http://www.cooling.pl/thermalright-hr09u-t...ukt,319429.html dopasuj bo mnie sie juz nie chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 mam cos takiego... wolałbym bloczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Wydajnościowo podobne tr jest za to dla mnie ładniejszy i tańszy i łatwiej wężyki łaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 zobaczymy. jak sie cos taniego trafi to kupie bloczki. obiecałem sobie ze wszystko zawoduje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Prosiłbym o więcej komentarzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Co tu komentować...co miało być powiedziane to już powiedzieli. Mi się nawet podoba za wyjątkiem topu EK + rez. Mi się tam on nie widzi i za ta cene wolał bym kupic osobno top OCLabs + tankowiec i zamontować koło mobo jak u Malika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 główny problem w tym ze nie mam juz miejsca w budzie. jedyny rez na jaki moglbym sobie pozwolic, to swiftech micro . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Witam ponownie. Tak mnie wciągnęło WC, że ciągle mi mało... Zbliżam się do montowania bloków na sekcje zasilania, pamięci i SB. Blok na SB już mam a mofsety czekają na zrobienie :) Materiały i narzędzia są. Tylko zastanawiam się na topem z plexi... Jeśli chodzi o blok na pamięci. To będzie to najprawdopodobniej bloczek misia. Mam jeszcze dylemat między chłodncą 2x120mm a 4x120mm. Miałyby to być BWU. Głównie chodzi mi teraz o rozmieszczenie i połaczenie klocków. Zastanawiam się gdzie wrzucić tą chłodnice nr 1. Bo górna na pewno zostaje. Zrobiłem taki schemat : czekam ma sugestie rozmieszczenia klocków. Wszystkie fotki dam na koniec pracy :lol:. Koniec przewiduje na sobote za tydzien. Z racji czekania na części... Edytowane 29 Lutego 2008 przez zwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Możesz mieć ogromne problemy z połaczeniem wężem górnej sekcji zasilania (nad procem) z chłodnicą. Jest mało miejsca a nad mobo jest chłodnica. Z tą budą duzo nie zdziałasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Możesz mieć ogromne problemy z połaczeniem wężem górnej sekcji zasilania (nad procem) z chłodnicą. Jest mało miejsca a nad mobo jest chłodnica. Z tą budą duzo nie zdziałasz. chłodnica jest według otworów w obudowie, czyli blisko mobo. przesuniecie jej to kwestia wywiercenia otworów na chłodnice i przesuniecie jej w druga strone. zostanie wtedy około 4,5cm. czy sie zmiesci z kątowymi kruccami to nie wiem. Są może cieńsze chłodnice 4x120 niż 3cm ? Bo jesli by była gruba na 24-25mm, to moge spokojnie ją dać między siatkę zewnętrzną a obudowe. I wtedy bedzie wiecej miejsca w budzie. myślałem o wentylatorach o mniejszej grubosci niż 25mm. ale nic niema. puki co szukam. Edytowane 29 Lutego 2008 przez zwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Nie latwiej zmienic bude ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Nie latwiej zmienic bude ? lubie ją bardzo :) Poza tym ma dobre właściwosci cyrkulacyjne. Przód i góra siatka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pussey Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Może tak? Pomyśl nad sprzedażą chłodnicy 1x120(numer1) i zakupem 2 lub 3x120mm-różnice w cenie są niewielkie. Edytowane 1 Marca 2008 przez Pussey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Może tak? obrazek - nie cytuje Pomyśl nad sprzedażą chłodnicy 1x120(numer1) i zakupem 2 lub 3x120mm-różnice w cenie są niewielkie. Chłocnicy jeszcze nie kupiłem. Ale chce wszystko w budzie upchac. Duża różnica będzie między 2x120 a 4x120. Bo moge rozwazyc jeszcze 4x120 na zewnatrz. tylko ze bedzie problem z dostaniem sie do wyjsca DVI. A korzystam z dwóch. a jak odstaje to mi jakos niepodchodzi :) zobaczymyu a jesli chodzi o umiejscowienie jej na dole, to nie da rady Edytowane 1 Marca 2008 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...