konkurs Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 RA2 była bardzo fajna :] w "1" niestety nie grałem, bo nie miałem jak kupić :( takie czasy były... a teraz mimo, iż na grafie mi nie zalezy to jednak odrzuca mnie od niej, a co do RA3 to w/g mnie gra straci klimat. Zbyt dużo udziwnień jak dla mnie, a te kartonowe budynki są ohydne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Z tego co widzę to coraz gorzej. RA1 było rewelacją.Przegrałem w to nie godziny a dni i miesiące życia.RA2 tak naprawdę przeszedłem kampanie i odłożyłem pod biurko.Wkurzała mnie przesadność w RA2 i grafika jakas taka cukierkowo bajkowa dziwna.Jak patrze na RA3 to klon RA2 tylko że w jeszcze jaskrawszych kolorach i jeszcze bardziej udziwnione . Powiedziałem muszę ją mieć - ale jak coraz bardziej patrze na to odpycha mnie od kupna jej.Zagrac napewno zagram (W DEMO :) ) .Narazie mam C&C 3 - wiec nie musze na sile szukac czegos innego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Od kilku dni testuje RA3 Beta. Powiem szczerze, że gra mnie zaskoczyła. Na początku wydawała mi się strasznie dziwna, te jaskrawe kolory itp. itd. Jednak po zagraniu kilkunastu meczy mogę stwierdzić, że gra ma potencjał. Każda z nacji tj. Sowieci, Alianci i Imperium (Japonia), posiada inny tryb stawiania budynków. U Aliantów jest identyczny jak w C&C3 TW/KW i RA2, u Sowietów podobny do tego z Generalsa tyle, że kolejkowanie jest w MCV a nie za pomocą buldożera, ostatni tryb najbardziej innowacyjny jest u Imperium. W MCV kolejkujemy dany budynek np. Elektrownie, po czym wyjeżdża 'samochodzik' którego można rozłożyć w dowolnym miejscu na mapie. Druga rzeczą, która mi się podoba to to, że większość jednostek ma 'podwójną moc' np. zmiana dział typu cannon u Apokalipsy na harpun wciągający czołg przeciwnika, czy jednostki Imperium, które niczym w Transformers'ach zmienią się z lądowych w powietrzne. To wszystko może dać naprawdę świetną grę MP i mam nadzieję, że tak się stanie, bo właśnie gra On-Line najbardziej mnie interesuje. Jak by ktoś miał jakieś pytania odnośnie bety RA3 to postaram się odpowiedzieć. : P Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 nie badz zyla - podziel sie "posiłkiem" - a tak na powaznie zapodal bys troche screenow opisal jak przedstawia sie grafika v.high oraz muzyka ? no i ew. jak mozna stac sie Beta Testerem ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Beta testerem można było się stać kupując oryginalny dodatek do C&C:TW czyli KW (Gniew Kane'a). Dostawałeś wtedy klucz umożliwiający uczestnictwo w testach RA3. Każdy kto się zarejestrował ma zagwarantowany slot, ale znam ludzi którzy jeszcze nie dostali maila z kluczem i linkiem do ściągnięcia bety. Na razie jest po jednej ścieżce dźwiękowej na każdą nację. Podobna jest do tej z RA2. W meny identyczna ; ]. Odgłosy jednostek również żywcem wyciągnięte z RA2, jednak nie wiem czy tylko w becie czy tak zostanie. Osobiście podoba mi się takie rozwiązanie. Muzyka zależy od sytuacji na mapie i tego czy przegrywamy lub wygrywamy. (nie wiem na jakiej zasadzie to działa, podejrzewam że kill/loss, ilość zebranych pieniędzy, kontroli mapy). Warzna rzeczą w grze jest to, że można stawiać budynki na wodzie, tak samo większość jednostek jest lądowo-wodnych. (psy i niedzwiedzie też potrafią pływać : D) Klika screenów w 1280x1024, wszystko max. : ) Menu potraktowane Unlockerem. (Umożliwia grę w sieci Lan, ale osobiście włączyłem go po to abym mógł przetestować grę na spokojnie, bez obawy że zaraz ktoś mnie najedzie czołgami.) Sowieci: Zbliżenie: Zbliżenie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Obśliniłem klawiaturę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie ma co, rzeczywiscie przyzwoicie to wyglada Hmm... pozniej wrzuce kilka screenow od siebie - Tez udalo mi sie zostac beta testerem :lol2: Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Kurcze futurystyka nas rozwala. Ciekawie było w RA1 bo było to jakoś nie przebajerzone.Klasyczny RTS tutaj wszystko idzie w strone Starcrafta bardziej. Grafika ciekawa zresztą przełamałem się do C&C3 to i przełamie do RA3 :) Zapomniałem całkiem o tym kluczu do bety . No ciekawe czy polepszy rating C&C 3 którego wszyscy uważają za słaby (ja nie - kwestia przyzwyczajenia ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) W C&C3 wszyscy narzekali na spam i kiepski balans. Do KW od czasu premiery wyszedł tylko! jeden patch. ; / W RA3 są już 2/3 patche. ; ] Jak support będzie taki jak teraz i dalej będą naprawiać błędy, balans itp. to pełna wersja będzie świetna. Pod koniec października się okaże. ; ) W RA3 w odróżnieniu od TW/KW wojsko złożone z jednego typu jednostek jest bardzo łatwo zniszczyć. W TW/KW co patch to inną jednostkę się spamowało. : ( EDIT: Strongmen jak być chciał pograć to pisz na moje GG: 2866581. Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez lycone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghoscik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Mam już zarezerwowany swój kluczyk do bety ale chyba na sprzęcie z sygnaturki mi to nie pójdzie co? Dodam, że CNC3 na minimum w miare przyzwoicie hulało...;o! pewnie grafa mi nie wyrobi wruuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Kilka dni temu wyszedł patch 1.3 do RA3 ; ] Zaskoczył mnie rozmiar pliku, bo ma prawie 900 MB, a sama Beta ponad 700 MB. ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Przy próbie rejestracji po kodzik do bety przy wpisywaniu kodu z obrazka - zamiast kodu mam napis: invalid code, miał ktoś podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Kilka dni temu wyszedł patch 1.3 do RA3 ; ] Zaskoczył mnie rozmiar pliku, bo ma prawie 900 MB, a sama Beta ponad 700 MB. ; ]masz bezposredniego linka do tego patcha? patcher z RA mi sie zawiesza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 czy ma ktos moze jakis klucz do bety do odstapienia? bede wdzieczny :) pm pls Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Chyba już wszystkie zajęte, mogliby chociaż dać jakieś info że wyczerpały się a nie invalid code :| Byłbym wdzięczny za kod, jeśli komuś się znudziło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 To uważam się za szczęściarza, skoro klucze już się wyczerpały B-) Może jakaś ustawka 1v1 lub 2v2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) To uważam się za szczęściarza, skoro klucze już się wyczerpały B-) Może jakaś ustawka 1v1 lub 2v2? Z chęcią zagram wieczorkiem B-) Jin, http://www.ea.com/redalert/beta.jsp http://www.fileplanet.com/190623/190000/fi...eta-Patch-v1.03 Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Z chęcią zagram wieczorkiem B-) Jin, http://www.ea.com/redalert/beta.jsp http://www.fileplanet.com/190623/190000/fi...eta-Patch-v1.03 ile czekaliście na maila z ea ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Na maila? Mi klucz wyskoczył w oknie firefoxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Na malia też ten klucz ci przychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Jak ktoś ma ochotę pograć, zapraszam na kanał nr 13. ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 fuck da się to jakoś zdobyć jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Wlasnie... :( Kto "pozyczy" klucz na jeden dzionek chociaz, chcialbym poklikac jutro... Wszedzie rejestracja, i beta testy zamkniete, i nici z grania :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 6WVD-Q5DV-5D5E-9EQW-5AKG 4Q8Q-63F9-U78H-GW45-KLE6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 I tak przez NAT i inne błędy odechciewa się grać :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) 6WVD-Q5DV-5D5E-9EQW-5AKG 4Q8Q-63F9-U78H-GW45-KLE6 Ath drogi kolego, na jaki adres wyslac piwo :D? Dzieki wielkie!! EDIT Dzizas!!! :mur: zagralem moze 2 razy przez godzine czasu... ta beta, nawet po instalacji patch'a, to jeden wielki bug... ;/ dwoch kolesi mnie zjechalo, a tak to w kolko nie udane polaczenia, a ile razy gra sie zwiesila, i wrocila do windy, to juz nie dam rady zliczyc :mur:. Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Zgadzam się gra jest jeszcze mocno zabugowana. Niektóre przyciski w menu wcale nie działają. Browser serwerów to masakra, chyba nawet ten w bf2 nie był tak zrąbany. Kod sieciowy też pozostawia wiele do życzenia, wystarczy wysoki ping u jednego gracza i gra chodzi zwolnionym tempem. Polecam spróbować 1v1 ze znajomym lub z kimś z ppc, zobaczycie różnicę. Do windy wywaliło mnie tylko raz. Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ja gram głównie z znajomymi, więc o Ping się nie martwię. : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 porazka!!! Od 30 minut wchodze na serva i za kazdym razem wraca do pulpitu! No w pizd...! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 To Vista na tym screenie? Pewnie dlatego ;) A na serio, może reinstall pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...