Gość Villentretenmerth Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 @BLANTMEN & @bielski mam pytanko czy w rozdzielczości 1280 x 1024 pkt ta gra na Waszych kartach z wszystkimi ustawieniami na max (aa i af) chodzi na Waszych kartach płynnie ? (odpowiednio na GeForce 7600GT i palit ATI 2600pro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 u mnie taki slide show ze nie idzie nic zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 @BLANTMEN & @bielski mam pytanko czy w rozdzielczości 1280 x 1024 pkt ta gra na Waszych kartach z wszystkimi ustawieniami na max (aa i af) chodzi na Waszych kartach płynnie ? (odpowiednio na GeForce 7600GT i palit ATI 2600pro). U mnie chodzi ok z AA x8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) U mnie chyba nawet czasami przycina, gf 8800gt. Fajna gierka, na początek pare skirmishów, a potem online. takie moje początki Z tym że jest pare braków, np. nie można wyszukać usera po nazwie, w czasie gry nie można go nawet dodać do "friends" :) edit: jaki kanał przejeliśmy? bo ostatnio pisałem na 13 i lipa, nikt nie odpowiada. I czy dostaliście klucz do war hummer online? Edytowane 6 Listopada 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Dla mnie cukierkowa tragedia :] roboty, lasery i to wydobywanie kruszcza, samochodzik w tą i z powrotem. W dodatku pewnie będą kosmici z marsa, a w RA4 elfy. RA2 juz mi średnio leżało ale to jest masakra. Robi sie z tego Starcraft:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Ktos probowal puscic RA3 na jednordzeniowym ~1,8ghz i 7300? Bo nie wiem co pierwsze kupic nowego kompa czy gre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Ktos probowal puscic RA3 na jednordzeniowym ~1,8ghz i 7300? Bo nie wiem co pierwsze kupic nowego kompa czy gre ;) Beta u mnie hulała na P4 3.0Ghz, 1GB, X1950Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Dla mnie cukierkowa tragedia :] roboty, lasery i to wydobywanie kruszcza, samochodzik w tą i z powrotem. W dodatku pewnie będą kosmici z marsa, a w RA4 elfy. RA2 juz mi średnio leżało ale to jest masakra. Robi sie z tego Starcraft:DNo może i starcraft sie mały robi ale gierka i tak jest przednia. Grałeś w ogóle online? Bo jak nie to wstrzymaj sie z ocenianiem... edit: http://www.cnclabs.com/mods/ra3/theredalert/ Powstaje mod do RA3, zresztą sami zobaczcie, aż łza sie w oku kręci :) Edytowane 6 Listopada 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 No może i starcraft sie mały robi ale gierka i tak jest przednia. Grałeś w ogóle online? Bo jak nie to wstrzymaj sie z ocenianiem... edit: http://www.cnclabs.com/mods/ra3/theredalert/ Powstaje mod do RA3, zresztą sami zobaczcie, aż łza sie w oku kręci :) Gameplayea sie nie czepiam. Niech sobie będzie. Ale oprawa gryzie mi się z tytułem RED ALERT.Jakos tak zawsze mi przychodzi na myśl pierwsza część serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) RA1 to była moja pierwsza gra na multi. Pamiętam kupiliśmy z wyprzedaży na hucie (serio) 2 karty sieciowe i 20 metrów kabla koncentrycznego BNC i stworzyliśmy pierwszą sieć na osiedlu (koszt milion złotych, na stare) :) Oprawa, masz racje, trochę lipna. Też chciałbym aby retuszowali stare budynki i pojazdy (tak jak w tym modzie)... Ale myśle że nie ma co narzekać, gra sie dobrze, gierka wciąga i to jest chyba najważniejsze... edit: można mnie znaleźć na http://www.commandandconquer.com/ i w grze pod nickiem szpachla_PL Może ktoś chętny na gre ~23.00? Edytowane 6 Listopada 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Wie ktoś może już o jakimś modzie/patchu który umożliwi nam grę co-op przez LAN ? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) @BLANTMEN & @bielski mam pytanko czy w rozdzielczości 1280 x 1024 pkt ta gra na Waszych kartach z wszystkimi ustawieniami na max (aa i af) chodzi na Waszych kartach płynnie ? (odpowiednio na GeForce 7600GT i palit ATI 2600pro). U mnie wszystko na średnich ustawieniach i gra się płynnie. Jak podkręce aa na 2x zaczynają się drobne przycięcia. Wyżej - slideshow ..... :( Uściślijmy - na detalach tak jak poniżej można grać. Edytowane 6 Listopada 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 WTF IS THIS SH** http://www.conquerthislife.com/ ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Mitch Ducanon :) z patrolu. Szkoda że nie Pamela.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Jak sie zaczne łapać w tej grze to tez pogram na sieci. Na razie sie gubie przez to dziwne wydobywanie kruszca i możliwość prowadzenia pełnej walki na morzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Polecam zagrać pare razy skirmish z kompem na Hard. Zacząłem kampanie ale daruje sobie narazie. Wychodze z założenia że im wcześniej zaczniesz grać online, tym szybciej załapiesz gre. Ponawiam pytanie: dostaliście w pudełku klucz do warhummer online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja mam kluczyk do warhammera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaensainen Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 1 - na jakiej zasadzie działa DRM w przypadku RA3 ? 2 - będzie komfortowa gra na T2330 + 3GB DDR RAM 667 OCZ + 8600GS ASUS ? (1280x800 lub w 1024x768) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 @BLANTMEN & @bielski & @grzesiu & @szpachla2 dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Ludzie, od godziny chce się zalogować i wyskakuje mi komunikat "Nie udało się nawiązać połączenia z usługą Red Alert 3 online". O co chodzi? Też ktoś z Was miał taki problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Dzisiaj już wszystko działa. BTW. Jak by ktoś chciał zagrać to pisać na moje GG. ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Chłopaki powiedzcie mi, jak to jest z tą płytką z dodatkowymi mapami ? Jest ona w jakiś sposób powiązana z grą która znajduje się w pudełku (cd key), czy są to po prostu same pliki ? Trochę mało tych map do gry, w szczególności dla 3 graczy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 U mnie gra chodzi plynnie az sie zdziwilem, do tego wyglada znosnie na low detal @ 1280/1024 ;) Humor, klimat, grywalnosc blizej RA1 niz RA2, co jest duzym plusem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) - z dzisiejszej potyczki ;) Niestety Youtube skompresował plik i wygląda jak wygląda... Edytowane 9 Listopada 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) @blantmen Miałem to samo,pare dni temu, trzeba sie z daleka trzymac :) Kiepski jest system wybou serwerów. Jak klikam żeby automatycznie wyszukał przeciwnika, to szuka 3 godziny. Jak podczas czekania klikniesz na gwiazke z prawej strony, to można śledzić textowo (!) postęp wyszukiwania. W chacie wpiszesz /players to pokazuje że jest 4580 użytkowników, graczy. Patrzysz, a tam 1 server założony. :( Można podawać tu nicki, identyfikatory z gry. W grze, w chacie: /Friend nick edit, zapomniałem podać :) szpachla_PL Edytowane 9 Listopada 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Wiesz .... Nie spodziewałem się, że tak szybko tam dolecimy to zapodałem 'odkurzacz'. No i masz ;) A mój nick - energetyk Edytowane 9 Listopada 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) jak zlapie to nie uciekniesz :) edit: nie znajduje - energetyk Edytowane 9 Listopada 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Muszę chyba być on-line, żebyś mnie znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Gra ktoś kampanie? :) Ja dziś skonczyłem Sowietów i zabrałem sie za Aliantów, całkiem przyjemnie się gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Gra ktoś kampanie? :) Ja dziś skonczyłem Sowietów i zabrałem sie za Aliantów, całkiem przyjemnie się gra :)Ja gram w kampanie. Z braku czasu jestem dopiero na etapie "porwali nam 1 sekretarza ZSRR", swietnie sie gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...