Divek Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Która z nich Lepsza ? stabilniejsza... łatwiejsza i sprawniejsza w OC etc. Asus jest droższy o 100zł czy warto dopłacać tą sumę do niego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 do o/c lepsza będzie płyta asusa, i wg mnie warto dołożyć te 100zł do tej płyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Asusa mogę Ci polecić.Warto na nią wydać te 100 zł więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Divek Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 poczekam na jezcze pare opini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eciepecie Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Zależy jakie OC masz na myśli. Osobiście do Asus'a straciłem już zaufanie, ale widzę, że ma 8 fazowe zasilanie, chłodzenie takie trochę nie zbyt. MSI nie odbiega od Asus'a. Edytowane 14 Lutego 2008 przez eciepecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Divek Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zależy jakie OC masz na myśli. Osobiście do Asus'a straciłem już zaufanie, ale widzę, że ma 8 fazowe zasilanie, chłodzenie takie trochę nie zbyt. MSI nie odbiega od Asus'a. raczej na żadnym dużym OC mi nie zależy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Obojętnie którą weźmiesz będzie Ci odpowiadać. Jeśli Ci nie żal pieniędzy, to możesz dołożyć trochę, choć czy ja wiem czy warto. A z jakim procesorem ma pracować ta płyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Tylko jak autor pisze łatwiejsza do OC to bedzie Asus.W MSI trzeba te zworki i timingi ustawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eciepecie Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Tylko jak autor pisze łatwiejsza do OC to bedzie Asus.W MSI trzeba te zworki i timingi ustawiać1min więcej zabawy go nie zbawi :-P Bierz MSI a ze resztę kasy kup lepszego procka, ram, albo zasilacz :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinc Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Bierz MSI. Dla mnie to super płyta. Bardzo stabilna i dobre OC. Zaznaczam, że miałem porównanie z innymi płytami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 A miales porównanie z Asusem P5K-E? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hormonn Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Obie płyty są dobre, jeśli nie będziesz robił ekstremalnego podkręcania to bierz msi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushwacker Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Tylko jak autor pisze łatwiejsza do OC to bedzie Asus.W MSI trzeba te zworki i timingi ustawiaćŻadna filozofia, wszystko w instrukcji jest bardzo ładnie opisane. Większość i tak buja cepa na ~3ghz i daje sobie spokój. Dla mnie najlepsza mobo jaką miałem, chłodna i stabilna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor pytał która łatwiejsza do OC to powiedziałem bo jak by nie patrzeć więcej zabawy jest z MSI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...