Skocz do zawartości
srekal34

32 Cale Do 4k

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Poszukuję telewizora 32-37 cali do 4-4,5k. Ma dobrze wyświetlać obraz sd, bezproblemowo współpracować z komputerem(media center) i być odpowiedni do xboxa 360. Jako ze konsola to 720p to full hd raczej w grę nie wchodzi. HDCP to konieczność. Cena taka ma obowiązywać w media-markt lub innych sieciach z ratami % gdyż nie czuję potrzeby zbierania na ten tv w tym momencie, mam ważniejsze wydatki.

Przeznaczenie tak jak wyżej:

-xbox 360

-tv sd i hd przez dvb-s

-filmy blu-ray, mkv i inne z komputera

Coś da się znaleźć? Jakieś wyższe modele Sharpa, Toschiby czy Panasonica?

Edytowane przez srekal34

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecic moge Tośke 37R3500PG. Swietny obraz, 100Hz, 3 HDMI, Odszumianie i generalnie najlepsza matryce na rynku obecnie.

Zastanowcie sie jednak nad wiekszym ekranem. 37 wyda Wam sie za maly po tygodniu i bedziecie zalowac.

Edytowane przez Przemol^N

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecic moge Tośke 37R3500PG. Swietny obraz, 100Hz, 3 HDMI, Odszumianie i generalnie najlepsza matryce na rynku obecnie.

Zastanowcie sie jednak nad wiekszym ekranem. 37 wyda Wam sie za maly po tygodniu i bedziecie zalowac.

Ja to będę oglądał z 2-3 metrów ,więc sam nie wiem. Pokój mam stosunkowo mały. Ta tośka całkiem dobrze się prezentuje. Jutro pojadę sprawdzić czy mają w sklepie nie dla idiotów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to będę oglądał z 2-3 metrów ,więc sam nie wiem. Pokój mam stosunkowo mały. Ta tośka całkiem dobrze się prezentuje. Jutro pojadę sprawdzić czy mają w sklepie nie dla idiotów.

tez tam pisalem :P

i co ? i powiem ze mam teraz toske 37' i uwazam ze moglo by byc wieksze :D

toska wisi w pokoju o wymiarach 3x2,8

bier wieksze nie bedziesz zalowal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi