srekal34 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Witam. Poszukuję telewizora 32-37 cali do 4-4,5k. Ma dobrze wyświetlać obraz sd, bezproblemowo współpracować z komputerem(media center) i być odpowiedni do xboxa 360. Jako ze konsola to 720p to full hd raczej w grę nie wchodzi. HDCP to konieczność. Cena taka ma obowiązywać w media-markt lub innych sieciach z ratami % gdyż nie czuję potrzeby zbierania na ten tv w tym momencie, mam ważniejsze wydatki. Przeznaczenie tak jak wyżej: -xbox 360 -tv sd i hd przez dvb-s -filmy blu-ray, mkv i inne z komputera Coś da się znaleźć? Jakieś wyższe modele Sharpa, Toschiby czy Panasonica? Edytowane 14 Lutego 2008 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Przyłączam się do pytania. Również z sieci media-markt TV z podobnymi zastosowaniami. Ważne by miał HD 720p i dobrze wyświetlał obraz w SD. Może to być CRT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Polecic moge Tośke 37R3500PG. Swietny obraz, 100Hz, 3 HDMI, Odszumianie i generalnie najlepsza matryce na rynku obecnie. Zastanowcie sie jednak nad wiekszym ekranem. 37 wyda Wam sie za maly po tygodniu i bedziecie zalowac. Edytowane 14 Lutego 2008 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Poszukaj wyższych modeli Samsungów one świetnie współpracują z PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Polecic moge Tośke 37R3500PG. Swietny obraz, 100Hz, 3 HDMI, Odszumianie i generalnie najlepsza matryce na rynku obecnie. Zastanowcie sie jednak nad wiekszym ekranem. 37 wyda Wam sie za maly po tygodniu i bedziecie zalowac. Ja to będę oglądał z 2-3 metrów ,więc sam nie wiem. Pokój mam stosunkowo mały. Ta tośka całkiem dobrze się prezentuje. Jutro pojadę sprawdzić czy mają w sklepie nie dla idiotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Ja to będę oglądał z 2-3 metrów ,więc sam nie wiem. Pokój mam stosunkowo mały. Ta tośka całkiem dobrze się prezentuje. Jutro pojadę sprawdzić czy mają w sklepie nie dla idiotów. tez tam pisalem :P i co ? i powiem ze mam teraz toske 37' i uwazam ze moglo by byc wieksze :D toska wisi w pokoju o wymiarach 3x2,8 bier wieksze nie bedziesz zalowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 No nad tośką właśnie się zastanawiałem, albo nad Panasoniciem 100Hz, ale chyba warto jednak wiekszy za mniejsze pieniądze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...