michalind Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam! ;) Potrzebuję laptopa do 1500zł. Laptop musi być nowy, najlepiej oczywiście bez systemu, procesor może jakiś core duo? O ile się trafi :P Oczywiście obowiązkowo WLAN, ew. czytnik kart pamięci. Nie preferuję Allegro, no ale jeśli nie będzie w żadnym sklepie [w co wątpię], to może być ;) Pozdrawiam, michalind. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRZyCHu89 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 w tej cenie o nowym c2d mozna tylko pomarzyc ;) tylko celeron m. tutaj masz dosc ciekawa oferte acera: agito.pl ram.net.pl oczywiscie cel m 1.86mhz, 1gb ram, dysk 120gb, wlan, brak systemu i czytnik kart pamieci ;) pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 za taką kwotę to tylko Acer EXT 5220-101G12 http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/262212 Ma WLAN i czytnik kart. O jakimkolwiek Core możesz zapomnieć za tą kwotę tak jak pisał kRZyCHu89. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalind Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Dzięki za odpowiedzi, kupiłem Fujitsu-Siemensa v5535 z Celeronem M, 1GB RAM i dyskiem 80GB za 1400zł. Do Acerów mam jakieś uprzedzenie - znajomi mieli i póki chodziły, było OK, ale już z uznaniem gwarancji to u nich ciężko - kolega czekał ponad dwa miesiące. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Trzeba było zaczekać na moją odpowiedź. Byś miał swoje Core2Duo za 1500 (i nie acera!!!) a tak masz balerona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 wlasnie 3ba bylo uderzyc w acera ext - mialem okazje zabawy tym FS, wszystko fajnie ale bateria to zenada absolutna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...