szlubo Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam, mam pytanie... Od dzis posiadam w domu 2 komputery jeden stacjonarny na ktorym zainstalowany jest internet neostrada 512mb a drugi komputer to laptop.... w zwiazku z tym mam pytanie, w jaki sposob mozna polaczyc komputer z notebookiem aby internet byl na 2 platformach, przy czym internet w laptopie ma byc bezprzewodowy, router? czy co... interesuje sie komputerami ale w tej dziedzinie jestem zielony, z gory bardzo dziekuje za odpowiedz... i pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 router lub druga sieciwoka w kompie stacjonarnym wlan, ale lepiej router Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlubo Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Router.... Moze jakas propozycja?? Najlepiej zeby cena byla mozliwie jak najnizsza??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...