imnowak Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 witam, co powiecie na moja firmowa strone: http://www.petmar.net ? :lol: Uwaga! Strona jest w jezyku niemieckim, ale mi chodzi nie o bledy ortograficzne, tylko o wyglad. Z gory dziekuje za rady. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 podoba mi sie - nawet bardzo - przejzysta (jak dla mnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 DOkładnie, przejzysta. Wiadomo co gdzie szukac. 5+ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 W Operze 6.0 w menu sa jeden caly i pod drugiego wolne butony, bez napisow. (znaczy tuz pod butonem Info) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 stronka fajna ale nad niemieckim musisz jeszcze popracowac (np zakladka pc-systeme Haben z duzej, Komponte(N) i w ogole to jest jakos bardzo dziwnie napisane wiec to lepiej z kims skonsultuj). ps sam rozkrecasz biznes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 w sumie fajna :) stronka jak stronka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 spox.... ja sie tam na flashu za bardzo nie znam ale sie ucze... caałkiem spoooko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imnowak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Witam, stronka fajna ale nad niemieckim musisz jeszcze popracowac (np zakladka pc-systeme Haben z duzej, Komponte(N) i w ogole to jest jakos bardzo dziwnie napisane wiec to lepiej z kims skonsultuj). ps sam rozkrecasz biznes? rzeczywiscie wkradlo sie kilka bledow, ale zaraz to poprawie, dzieki za spostrzegawczosc. Co do interesu to rozkrecam go wraz z kumplem, albo raczej powiedzmy interes jakis czas juz sie kreci (okolice Schweinfurtu + Ebay), a teraz chcemy cos dodatkowo oferowac. Zobaczymy co z tego wyniknie. Pozostalym dziekuje za oceny. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Wyglą bardzo mi się podoba, Ceny są nawet przystępne, gdyby takie faktycznie były, a i jeszce jedno w cenniku "Hardware" są puste pola z linkami, wg mnie to jest nie potrzebne yba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imnowak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Wyglą bardzo mi się podoba, Ceny są nawet przystępne, gdyby takie faktycznie były, a i jeszce jedno w cenniku "Hardware" są puste pola z linkami, wg mnie to jest nie potrzebne yba. Ceny sa rzeczywiscie takie jak napisalem, a co do pustych linkow, niedlugo sie zapelnia, strona dopiero od wczoraj dziala. Do 10-ciu dni otrzymamy dostep do najwiekszego w Niemczech hurtownika i mamy nadzieje na jeszcze korzystniejsze ceny. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ceny ok.... strona ok :) jak koledzy napisali... ladna i przejrzysta :) ogulnie 5+ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Sam wyglad poprawny, troche za ciemny, i daje sie we znaki Times New Roman, zmien czcionke na Tahome albo Verdane i bedzie cacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 po pierwsze: w miare na dobrym serv siedzi po 2: dobra bo przystosowana tez do malych rozdzielczosci monitora po3: ogulnie 0k jak sie zna niemiecki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Dołaczę się do opinii Suchego: zmień czcionkę na bezszeryfową bo ten Times strasznie daje po oczach. A poza tym to świetnie: przejrzyście i prosto, czyli tak jak lubię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 5 z małym minusikiem, którego na forum nie widać za błędy gramatyczne i ortograficzne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imnowak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Sam wyglad poprawny, troche za ciemny, i daje sie we znaki Times New Roman, zmien czcionke na Tahome albo Verdane i bedzie cacy. czcionka zmieniona 8) , 5 z małym minusikiem, którego na forum nie widać za błędy gramatyczne i ortograficzne :P Bledy chyba poprawione :oops: Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...