Dzidaziom Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Robię przymiarki do IMBka T61p. Pytanie zasadniczo bardzo proste. Czy bateria 6 cell jest takich samych rozmiarów jak opcjonalna dziewiątka? Czy może wystaje troche poza laptopa? ktoś coś wie?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 9-tki w IBMkach zawsze wystają:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mollo Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 A gdzie można się zaopatrzyć w takie baterie? Ja obecnie poluje na T61 NH36WPB ale też rozglądam się za solidniejszą baterią niestety bez rezultatu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Wszystkie produkty i akcesoria możesz kupić w sklepie internetowym Lenovo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mollo Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Na stronie Lenovo są dostępne tylko baterie dla T61 ale z matrycą 14" np.klik , model który sobie wypatrzyłem ma 15"... czy ta bateria będzie odpowiednia, lub czy bateria dla serii T60 będzie kompatybilna? Pytania może są banalne, ale to jest... będzie mój pierwszy kontakt z laptopem i nie chciał bym przez kolejnych parę lat męczyć się z źle dobranym laptopem (a laptop ma mi posłużyć na sporo wiosen :) ) Edytowane 14 Lutego 2008 przez Mollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Na stronie Lenovo są dostępne tylko baterie dla T61 ale z matrycą 14" np.klik , model który sobie wypatrzyłem ma 15"... czy ta bateria będzie odpowiednia, lub czy bateria dla serii T60 będzie kompatybilna? Pytania może są banalne, ale to jest... będzie mój pierwszy kontakt z laptopem i nie chciał bym przez kolejnych parę lat męczyć się z źle dobranym laptopem (a laptop ma mi posłużyć na sporo wiosen :) ) Nie będzie 14-stki i 15-ski mają inne rozmiary baterii aczkolwiek baterie dla tych samych matryc są wspólne np t60, t61 i w przyszłości kiedy wyjdzie model t62 na 99,9% http://shop.lenovo.com/us/accessories Przepisz swój numer seryjny ze spodu laptopa to ci wyszuka kompatybilne akcesoria w tym baterie. EDIT: Z tego co widzę jeszcze tego laptopa nie kupileś i to może lepiej. Proponuje ci zatem model T60p WIDE z matryca FlexView lub t61p już na santa rosa z USA Ten kraj jest na tyle złodziejski, że zapłacisz więcej za model zwykły t61 niż za model dużo wyższy t61p. Przy takim kursie dolara i transporcie UPS za ok 100$ z ubezpieczeniem elektroniki tego typu w naszym kraju się nie opłaca kupować. Z USA też sobie możesz sprowadzić baterie w jednej paczce. Przykład za podstawowy model t61 zapłacisz jakieś 1000$ a w tym kraju 4200-4500 zł :/ Edytowane 15 Lutego 2008 przez -X- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...