TripleX Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 musze przyznac ze chlopaki ze Scyth sie postarali. coolery sa dostepne na aukcjach Silent-PC.pl Mugen : http://allegro.pl/item313246713__scythe_mu...wa_lustro_.html Ninja Plus : http://allegro.pl/item313194734__scythe_ni...wa_lustro_.html Cieszy ze ceny sie nie zmienily w stosunku do starszych braci.Jak ktos znajdzie jakies testy tego to chetnie poczytam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 w sklepie tez sa :) nowa ninja : http://silent-pc.pl/p2148-cat-33-SCYTHE_NINJA_PLUS nowy mugen : http://silent-pc.pl/p2889-cat-29-SCYTHE_MUGEN za niedlugo bedzie recka na jednym z naszych rodzimych portali :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Ale montuje się je nadal na te plastikowe kołeczki - czadowo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Ale montuje się je nadal na te plastikowe kołeczki - czadowo :( A wlasnie chcialem zapytac czy zmienili mocowanie :) A wypolerowana piewierzchnia to powiem tak jak Ninja wchodzila na rynek to tez miala miedz wyrownana na wysoki polysk, a pozniej byla masowka i jakosc spadla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Yy nikielek i to wszystko....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicuś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 A wlasnie chcialem zapytac czy zmienili mocowanie :) A wypolerowana piewierzchnia to powiem tak jak Ninja wchodzila na rynek to tez miala miedz wyrownana na wysoki polysk, a pozniej byla masowka i jakosc spadla. Dokładnie.Sam kupiłem Ninje (rev.B) jakieś 1,5 miesiąca temu i bez szlifu się nie obeszło,bo była tak nierówna że szok,a świeciła się jak psu ja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Dokładnie.Sam kupiłem Ninje (rev.B) jakieś 1,5 miesiąca temu i bez szlifu się nie obeszło,bo była tak nierówna że szok,a świeciła się jak psu ja....Lakierek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 nowe wersje? :lol2: chyba kosmetyczne zmiany i nic więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Faktycznie to mocowanie mogli zmienić, albo po prostu dodać ten cały Scythe Universal Retention Kit do kompletu. Mocowanie do coolera musi być mocne i to jest duża wada tego coolera, w zasadzie największa. Na szczęście nawet ludzie z połamanymi łapkami są w stanie to przerobić kosztem kilku złotych. Wystarczy troszkę chęci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorest Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 podpinam się do prośby by to mocowanie zmienili... w moim przypadku na Asusa P5E wsadzić to to był horror! już bałem się że mi CLP pozasycha :lol: tyle się męczyłem z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 mogli sknery dac to samo mocowanie co w miedzianej ninjy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Ale wtedy musieliby podnieść cene :) A tak maja dobry cooler w dobrej cenie na polce , a ze sie uzytkownik z nim nameczy jak nie kupi mocowania to juz jego problem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoik Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Gdybym nie przeczytał tego tematu to bym powyślał że mi sprzedali podrubkę(inne pudło). Ps. Za założenie tego na s 478 powinni mi Nobla dać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...