m00 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 sis sandra wskazuje mi ze na plycie glownej mam:power/ aux temperarute od 65-68 stopni, na procku mam temperature 42 stopnie.I mam jeszcze taka uwage:Warning 2518 : Mainboard temperature is too high.Co zrobic rzeby zmniejszyc temperature plyty?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Jaka masz plyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Wlasnie. Czy POWER/AUX to temperatura plyty???? Chyba nie. U mnie osobno sa 3 temp.: cpu, board i wlasnie power/aux, przy czym ta trzecia bierze sie chyba z kosmosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Wlasnie. Czy POWER/AUX to temperatura plyty???? Chyba nie. U mnie osobno sa 3 temp.: cpu, board i wlasnie power/aux, przy czym ta trzecia bierze sie chyba z kosmosu zdaje mi sie ze to jest temp PSU tez nie wiem do konca co to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 mam plyte GIGABYTE GA-7VA KT400 FSB333 ATA133 DDR400 AGP8x Audio USB2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 to jest na odwrót - power/aux jest temperaturą proca a płyt jest ta którą niby ma proc (42st.c) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 dokladnie sandra nie zawsze wie co (u mnie jest tak samo), na 99% to jest temperatura procka, a 42 masz w obudowie (troche duzo chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...