voytas Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Witam, Mamy w firmie notebooka Compaq 6510b z zainstalowanym systemem Vista x64 i ze wzgledu na brak niektorych srerownikow na platforme 64 bit zmuszony jestem zmienic system na 32 bit lub xp. Czy ktos wyonywal taki manewr? Co zrobic aby rozpoczac proces instalacji tak jak to mialo miejsce w nowym notebooku gdzie sie wybiera system? z notebookiem nie bylo zadnych plyt CD. a jak wyglada proces zmiany z Visty na XP? podobno trzeba zadzwonic do Microsoftu i ... dostaje sie key na XP? ktos to robil? Z gory dziekuje za wszelkie wskazowki. odpowiedz: Dzwoni sie do HP i zamawia plytki z odpowiednim systemem - 2-3 tyg. oczekiwania , usluga free Edytowane 15 Lutego 2008 przez voytas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 witam mam dokładnie taki sam problem z przeinstalowaniem systemu na tym modelu laptopa mogł bys dokładniej opisac skąd dorwać dokładnie te płytki systemowe? Bardzo zalezy mi na czasie =) a moze jest mozliwość samodzielnego zassania z www ?? z góry dzieki za szybką odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...