Igor Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Witam po dlugiej przerwie :) Niewiem czy to juz bylo jak tak to prosze o usuniecie topicu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ROTFL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 8O :lol: BTW piractwa(CD audio). koszt tłoczenia płyty 0,3-1,5 zł w zależności od ilości tłoczonych płyt, druk okładki 0,30-3 zł w zależności od złożoności okładki, Tantiemy dla twórców coś koło 5 zł, RESZTA CENY PŁYTY TO ZYSK WYTWÓNI + ZYSK POŚREDNIKA Dla mnie jest to niezrozumiałe gdyż cena kasety z nagraną tą samą płytą.to powiedzmy 15 zł a za CD muszę dać 50 :evil: Koszt nagrania kasety to 5-7 zł Piractwa by nie było gdyby ktoś zdroworozsądkowo skalkulował ceny :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Ciekawe, czy ktoś się podpisał pod tym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ja siem podppisałem :P ale nie siedze bo sąd uznał że mała szkodliwość społeczna :P ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 buahahahahha rotfl, ale to na 100% jakis fake ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 hehehehe chcialbym ja wypelnic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 e tam kto by kazal podawac nazwisko i zeby sie przyznawac kto jak, ile kopiuje/udostepnia hehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakacz Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 bezsensowana ankieta wiadomo ze nikt nie poda swoich danych! :P a jeli tak to gratulacje za odwage:) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Zajebistra ankieta :lol: widziałem ją już kiedyś. Zastanawiam sie czy ją wypełnic czy nie ..::<rotfl>::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Dla mnie bomba ;) *fake* - policja nie potrafila by skonstruowac tak zlozonych i podchwytliwych ;D pytan ;) To z psem rozbroilo mnie kompletnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 yyyyyy.... Co ma pies do kopiowania płyt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 hehe, pewnie takie rozdaja na stadionie XX-lecia =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 yyyyyy.... Co ma pies do kopiowania płyt... To że jak funkcjonariusze zechcieli by złozyć Ci wizytę, chcieli by wiedzieć czy masz pieska który może być niegrzeczny i ugryżć. LOL jest z tym "gdzie przechowujesz płyty - u sąsiada/w piwnicy" :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...