Skocz do zawartości
bbc20000

Jaki masz CDRW ?

JAKI MASZ CDRW  

1. 1. JAKI MASZ CDRW

• 1. PLEXTOR
      8
    • 2. LITEON
      38
    • 3. TEAC
      26
    • 4. SONY
      2
    • 5. YAMAHA
      4
    • 6. INNE (SAMSUNG ETC.)
      8
    • 7. AOPEN
      0
    • 8. ASUS
      1
    • 9. TDK
      3
    • 10. LG
      31

Rekomendowane odpowiedzi

jesze nie mam ale jestem pewien kupna LiteOn 48x24x48 :)

JA teź jestem pewien że kupie Lite-On 48x24x48x LTR48246S. Już niedługo mam nadziję będzie w kompie :D

a gdzie LG w tej ankiecie?

Przecież jest:

10. INNE :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam yamahe 8/8/24 kupiono 4 lata temu  za 1100zł :D

heheh a ja mam Yamahe 4/4/16S kupiona 5 lat temu za 1600zł

p.s. codziennie wypalam jakies 2 plytki i jak dla mnie bardzo niezawodny sprzet bo przez jakies 2 lata od kupna to wypalalem bardzo duze ilosci plyt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za marka PLAXTOR :?:

BTW jestem od ponad 2 lat użytkownikiem nagrywarki Plextor PX-W1610A, ani razu mnie nie zawiodła :)

Poprawilem :oops: I dodalem LG. Kompletnie mi z glowy wypadla ta firma. Mialem ja wpisac i zapomnialem... :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu nie ma na liscie tak popularnych nagrywarek jak LG a sa n. szajsungi ?!!

Mam LGx48x24x48 (flashowany na x52)

Dziala zaj...

tez mam LG 48x24x48 i chodzi spox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja jestem zadowolonym użytkownikiem LG GCE-8481B przerobionej na GCE-8520B i nie narzekam, jakby co to w tej chwili LG i LiteOn idą łeb w łeb :):):)

juz nie. moj glos przewazyl szale na korzysc LG. 19 : 18 :twisted:

powinno byc 20:18, bo mam 2 sztuki, ale nie da sie tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plextor 24/10/40. Wcześniej posiadałem Yamahe 4/4/16 a jeszcze wcześniej Philipsa podwójnej prędkości - ta nagrywara kosztowała jak na tamte czasy 36mln. dzisiaj 3,600zł, a za płytkami całe miasto zjeździłem. A i jeszcze raz dwa się zepsuła. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja jestem zadowolonym użytkownikiem LG GCE-8481B przerobionej na GCE-8520B i nie narzekam, jakby co to w tej chwili LG i LiteOn idą łeb w łeb :):):)

juz nie. moj glos przewazyl szale na korzysc LG. 19 : 18 :twisted:

powinno byc 20:18, bo mam 2 sztuki, ale nie da sie tak

Stary jesteś użytkownikiem LG, a nie znasz się na symbolach, przecież mówiłem, że jestem użytkownikiem LG więc co i na jaką szale chcesz przeważać, naucz się symboli :):):)

No chyba, że we wszystkim się orientujesz i faktycznie chciałeś przechyliś szalę na korzyść LG,- jeśli tak to Sorry :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam mam Lg 32x10x40 @ 40x12x40 i jestem bardzo zadowolony wcześniej miałem Memorexa 12x10x40 i tez byłem z niej zadowolony bardzo no a po memorexie była sonówka 24x10x40 z niej natomiast nie byłem zadowolony, piepszyła płytki itd :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam Yamaszke i jest ql.. ale coz mozna powiedziec o nowym sprzecie.. zawsze dziala ok. PIerwsza HP 7200i 2/2/6 tez dzialala ok przez jakies pol roku. Po roku padla calkiem. Pozniej mialem TEAC'a r-58s 8/24 na SCSI wypalil dooozo plytek i po 3 latach intensywnej eksploatacji zaczal psuc plytki ... teraz mam Yamahe... pozyjemy zobaczymy... BTW: Kazda nastepna nagrywarka jest tansza.. zobaczymy ile dam za 4. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...