ogr22 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Szukam urzadzonka do wyswietlania temperatury procesora. Ma pobierac temperature nie z progamu tylko z plyty, biosu :-) Ma to sie zmiescic w mojej obudowie, to jest ma byc mniej wiecej wielkosci 21 mm x 17 mm Jzeli ktos jest w statnie mi pomoc to bede bardzo wdzieczny. Jzelei ktos jest w stanie cos takiego zbudowac to zaplace :-) Zdjecie miejsca gdzie ma sie znajdowac panel znajduje sie tutaj Chodzi o ten kwadrat :-) Kontakt GG : 106414 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Z poziomu biosu to nie wiem. Ale mozesz poszukac schematu do zrobienia termometru z wyswietlaczem LED. To nie bedzie droga impreza, a kto wie czy w elektroniku jakims nie zakupisz gotowego zestawu do zmontowania czegos takiego - firma Jabel robi rozne takie patenty. http://www.jabel.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 No nic, wyslalem do nich maila, moze odpowiedza, mam nadzieje ze sa w stanie cos takiego zrobic :-) Tylko ciekawe za jaka cene ?? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 No nic, wyslalem do nich maila, moze odpowiedza, mam nadzieje ze sa w stanie cos takiego zrobic :-) Tylko ciekawe za jaka cene ?? :-) A sprawdziles katalog produktow czy nie maja juz czegos takiego? Bo ta firma raczej na zamowienie nic nie robi. :) Nie zrozumiales mnie. Oni produkuja gotowe zestawy dla hobbystow-elektronikow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Hmmmm, acha. No nic to patrze jeszcze raz :-) Dzieks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 PS: Jednak w dalszym ciagu wolałbym sobie cos takiego sam zrobic, zawsze wieksza satysfakcja z wykonanej roboty :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Oni produkuja gotowe zestawy Tak? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 No nic, zobaczymy jak odpisza :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusior Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Takie zastawy kolo 35 zeta chodza...wielkosc ok. 40x45 mm i wysokosc ok. 15 mm wiec nawet na zaslepke do flopa mozna zasadzic (ups...brzydkie slowo :D) Dzis takie zestawiki widzialem w elektroniku... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ejo ja bym proponowla skorzystac z pozoru dennego projektu z chipa - kupic w sklepie samochodowym taki ciulowaty termometr elektrniczny (tzw samochodowy) i go troche rozbebeszyc i wwalic w zaslepke (lub wedle uznana postawic na biurku jak jest) (koszt okolo 25zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...