sferis Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam. Co jakiś czas w najmniej oczekiwanym momencie nagle pojawiają się artefakty w grafice wszystko się zawiesza, a komputer się resetuje. Na pewno nie jest to spowodowane przegrzewaniem się układu, ponieważ często katuję na maxa kartę i nic się nie dzieje, a potem w jakichś mniej wymagających aplikacjach to się dzieje. Próbowałem to obserwować i nie ma właśnie jakiejś konkretnej zależności. Monitorowałem także stale temperaturę i nie ma określonej temperatury, gdy to się dzieje. Mój system to Windows Vista Ultimate 64 bit z zainstalowanymi wszystkimi aktualizacjami oraz najnowszymi sterownikami nVidii 169.25 Moja karta graficzna to GeForce 8800GT. I nie dzieje się to w jednej grze tylko w kilku. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Napisz jeszcze jaki masz zasilacz, oraz płyte gł. proca, pamięci i czy było coś kręcone ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...