Skocz do zawartości
victor89

Hp 2007v - Czy Warto Zaakceptować Jego Wady?

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj byłem w media - jest smakowita promocja do niedzieli.

HP 2007v 20" rozdziałka 1680...

monitor czarny bardzo ładny sexi i tani.. 739zł

ale

ma bardzo błyszczącą matryce - rankiem słońce świeci mi mocno w monitor z odsłoniętymi żaluzjami - czy będzie to duzy problem dla monitora o błyszczącej matrycy?

druga sprawa: d-sub - bo tylko w takie wejscie jest wyposażony monitor. Bardzo duza różnica wystąpi jeżeli takiego lcdka podłącze pod analog, względem cyfry?

a i...

może coś polecicie w zamian?

Podoba mi się jeszcze samsung 931BW...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma bardzo błyszczącą matryce - rankiem słońce świeci mi mocno w monitor z odsłoniętymi żaluzjami - czy będzie to duzy problem dla monitora o błyszczącej matrycy?

to Ty zobaczysz czy powłoka przeszkadza przeszkadza :) , przecież siedzisz przed tym monitorem :)

druga sprawa: d-sub - bo tylko w takie wejscie jest wyposażony monitor. Bardzo duza różnica wystąpi jeżeli takiego lcdka podłącze pod analog, względem cyfry?

różnica może być ale nie musi, zależy od wielu czynników, jakości wyjścia w karcie, przewodu itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to Ty zobaczysz czy powłoka przeszkadza przeszkadza :) , przecież siedzisz przed tym monitorem :)

różnica może być ale nie musi, zależy od wielu czynników, jakości wyjścia w karcie, przewodu itd

nom zobacze zobacze - po kupnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom zobacze zobacze - po kupnie :D

ach myślałem że już go masz :):)

w takim razie polecam test który ja przeprowadziłem: kawałek zwykłej szyby postawić przed obecnym monitorem - efekt w kwestii odblasków jest bardzo zbliżony jak na prawdziwym monitorze "GLARE" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ach myślałem że już go masz :):)

w takim razie polecam test który ja przeprowadziłem: kawałek zwykłej szyby postawić przed obecnym monitorem - efekt w kwestii odblasków jest bardzo zbliżony jak na prawdziwym monitorze "GLARE" :D

Kupiłem!

Ide robić pizze

zjem, podłącze, posprzątam i jutro pewnie coś napisze na temat tego hp :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi