victor89 Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Dzisiaj byłem w media - jest smakowita promocja do niedzieli. HP 2007v 20" rozdziałka 1680... monitor czarny bardzo ładny sexi i tani.. 739zł ale ma bardzo błyszczącą matryce - rankiem słońce świeci mi mocno w monitor z odsłoniętymi żaluzjami - czy będzie to duzy problem dla monitora o błyszczącej matrycy? druga sprawa: d-sub - bo tylko w takie wejscie jest wyposażony monitor. Bardzo duza różnica wystąpi jeżeli takiego lcdka podłącze pod analog, względem cyfry? a i... może coś polecicie w zamian? Podoba mi się jeszcze samsung 931BW... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 ma bardzo błyszczącą matryce - rankiem słońce świeci mi mocno w monitor z odsłoniętymi żaluzjami - czy będzie to duzy problem dla monitora o błyszczącej matrycy? to Ty zobaczysz czy powłoka przeszkadza przeszkadza :) , przecież siedzisz przed tym monitorem :) druga sprawa: d-sub - bo tylko w takie wejscie jest wyposażony monitor. Bardzo duza różnica wystąpi jeżeli takiego lcdka podłącze pod analog, względem cyfry? różnica może być ale nie musi, zależy od wielu czynników, jakości wyjścia w karcie, przewodu itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 to Ty zobaczysz czy powłoka przeszkadza przeszkadza :) , przecież siedzisz przed tym monitorem :) różnica może być ale nie musi, zależy od wielu czynników, jakości wyjścia w karcie, przewodu itd nom zobacze zobacze - po kupnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 nom zobacze zobacze - po kupnie :Dach myślałem że już go masz :):) w takim razie polecam test który ja przeprowadziłem: kawałek zwykłej szyby postawić przed obecnym monitorem - efekt w kwestii odblasków jest bardzo zbliżony jak na prawdziwym monitorze "GLARE" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 ach myślałem że już go masz :):) w takim razie polecam test który ja przeprowadziłem: kawałek zwykłej szyby postawić przed obecnym monitorem - efekt w kwestii odblasków jest bardzo zbliżony jak na prawdziwym monitorze "GLARE" :D Kupiłem! Ide robić pizze zjem, podłącze, posprzątam i jutro pewnie coś napisze na temat tego hp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...