r2rmefiu Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Witam!! Chcialbym zebyscie pomogli mi skonfigorowac mojego laptopa. Moj wynik w 3DMARKU 03 to 20100. Widzialem na stronie ze powinien wynosic 21000 3DMARK 05 - 9100pkt. A powinien byc 9700. Widzialem rowniez wyniki na forum w 3Dmarku i ktos z gorszym sprzetem bo procek T2600 i karta 7900 GTX osiagnal ponad 10000pkt w 3DMARKU 05. ( z sterownikami G-Force EXTREME-u mnie powoduja blue screen ) Moj sprzet to core 2 duo T7200 2 GB ramu karta 7950 GTX 512mb na standardowych sterownikach Bede wdzieczny za kazda pomoc. Pozdrawiam Edytowane 17 Lutego 2008 przez r2rmefiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanx Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 w filmie hakerzy jest taki text: "mama kupiła laptopa" żenua!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) To wywal standardowe sterowniki, sprawdz sam, w koncu nie jestes malym dzieckiem. Zawsze wiadomo, ze stery dawane standardowo z lapem to wielkie gowno. Edytowane 16 Lutego 2008 przez Andi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2rmefiu Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Przeciez nie pisalbym tu jakby jakies sterowniki zadzialaly tak jak powinny. Probowalem ich juz chyba z 20 z zmodyfikowanymi inf. Szukalem najlepszych pod moja karte zarowno tutaj na forum jak i na angielskich forach i sciagalem je, ale żaden nie daje poprawy osiagow w porownaniu z orginalnymi sterami. Jeanx >> Twoj post byl bardzo pomocny - powinni Cie awansowac na moderatora albo krola nieudolnych odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Może ten ktoś z gorszym sprzętem zrobił sobie małe oc. Nie jest wcale powiedziane, że dana konfiguracja MUSI mieć określoną ilość punktów w 3DMarku. Sama grafa i procek to nie wszystko- jest jeszcze taktowanie grafy, pamięci, czy wersja BIOSu. Zresztą 3DMark to tylko aplikacja do testów, która nie odzwierciedla w 100% wydajności sprzętu. Poszukaj sobie wyników w grach, w które grasz, albo w aplikacjach, które używasz. Edytowane 17 Lutego 2008 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Consi Pit Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam!! Chcialbym zebyscie pomogli mi skonfigorowac mojego laptopa. Moj wynik w 3DMARKU 03 to 20100. Widzialem na stronie ze powinien wynosic 21000 3DMARK 05 - 9100pkt. A powinien byc 9700. A jaka to wyrocznia podaje że powinno być 2100 i 9700 ??? i ciekawe co zrobisz jak zobaczysz jeszcze lepsze wyniki "na stronie" ? W ogóle to uważam że twoje wyniki są jak najbardziej w normie , ustaw sobie opcje wydajności w sterownikach jak cię kręci kilka punktów więcej i nie zawracaj kijem Wisły ps uprzedzam że mnie moderatorem nie zrobią bo mam już worma :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...