Divek Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Mam dylemat ... dużo osób mówi ,że karta P5K-E jest płytą bardzą stabilną i dobrą do OC ale zastanawia mnie czy nie lepiej byłoby zaoszczędzić 100zł i kupić P5K-V ?? Zaznaczam ,że Wifi/Ap mi nie jest w żaden sposób potrzebne, Czy oprócz tego wifi P5K-V ma jakieś słabości wzgledem P5K-E ?? Edytowane 15 Lutego 2008 przez Divek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 P5k-v jest na g33 które rożni sie od p35 zintegrowaną grafiką .A tak patrząc na płyte mozna sie dowiedziec ze ma niestety tylko 3 fazy zasilania a asus p5k-e wifi 8 faz.Sam zdecyduj czy warto dokladać alternatywą jest tez Asus P5K PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 prawie 100zł taniej niż p5k-e masz p5k pro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...