majki Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Przedwczoraj zainstalowalem winde xp. I odrazu po zainstalowaniu internet chodzil bez problemu ale juz nastepnego dnia nie chodza ftp i grupy dyskusyjne. Nie wiem co jeszcze. Mail i www chodza szybko, bezproblemowo. To samo bylo pod win2k. Co moze byc tego przyczyna? Wylaczylem zapore domyslna w winxp.. HLP ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Jeśli masz modem na chipie motoroli... to masz problem... win XP i polska strona internetu na motoroli się nie lubia.. jesli tak to pisz.. ja się wynaturzać nie bede jak to sensu moze nie mieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Jeśli masz modem na chipie motoroli... to masz problem... win XP i polska strona internetu na motoroli się nie lubia.. jesli tak to pisz.. ja się wynaturzać nie bede jak to sensu moze nie mieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 nie to nie motorola, korzystam w dodatku z dostepu przez dialup do lokalnej uczelni, na 0202122 chodzi, wiec to pewnie ich wina.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...