Sir_Gomez Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Czesc! Moze ktos mi pomoze bo problem mnie troche zaskoczyl. Mianowicie mam 4 plyty DVD spakowane jakims dziwnym algorytmem. Kazda z nich jest spakowana osobno, kazda podzielona na 8 do max. 14 czesci (kazda po 500,000 KB). Kazda z czesci (dla kazdej plyty) ma rozszerzenie z01, z02, itp no i ZIP. Mam najnowszego WinRARa, jest on w stanie pokazac mi co sie znajduje w tym ZIPowskim archiwum (czyli jedna plytka DVD) ale nie ma szans tego wypakowac. Przy probie wypakowania lub testu wyskakuje okienko "komunikaty diagnostyczne" i wywala 2 bledy: archiwum z rozsz. ZIP - "nieznana metoda w" archiwum z01 - "brak plikow do wypakowania" po czym oczywiscie operacja jest wstrzymana. Moze ktos mi pomoc? Moze mial ktos kiedys podobny problem. Czekam na rady. Z gory dzieki! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Nie jakis dziwny algorytm tylko standardowe podzielone archiwum w winzipie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Gomez Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 WinZIP rowniez nie daje rady tego wypakowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...