equel Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Witam, potrzebuje laptopa do 2500zł. Ma służyć do pracy, surfowania po internecie, słuchania muzyki itp (w gry grac nie bede). Nie znam sie na laptopach, ktora firma oferuje najlepsze etc. Licze na was, ze poradzicie mi cos dobrego. W lapku ma byc - 1GB RAM (dla xp wystarczy) - 120GB HDD - karta graficzna nie gra wiekszej roli, jak pisalem wyzej nie mam zamiaru odpalac na nim gier - karta muzyczna - procesor - no i wlasnie - tu zaczyna sie problem, czy AMD czy Intel - wy wybierzcie :) reszte komponentow zostawiam WAM! -bo po prostu sie nie znam :( Z gory dzieki za pomoc pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Intel. ASUS, IBM, Dell, ew. HP, Toshiba. W tych szukaj. Ja polecam ASUS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
equel Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 liczylem, ze ktos poda konkretny model -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Hymmm... Ja Ci mogę podać np. mój model. Mam go od roku, chodzi prawie 24h/dobę, nic się w nim nie psuje itd, niestety nie ma go już w sprzedaży. Raczej nikt nie zna każdego lapka, który jest w sprzedaży. Możesz się jedynie posłużyć opiniami na temat marek. Np: taki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) podczepiam sie pod pytanie. 2,5 tys. do wyboru laptopy ze sklepu www.balta.pl bo chyba najtańsze. Proszę o podanie konkretnego modelu :)) Edytowane 16 Lutego 2008 przez kubajew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...