deek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Witam Posiadam odtwarzacz zune firmy microsoft i słyszałem że istnieje takie rozwiązanie jak skonfigurowanie go tak żeby win widział go jako dysk hdd. bez instalowania oprogramowania zune. Znalzłem w necie nawet jednen taki sposób co trzeba zmodyfikować wpisy rejestru ale chyba źle ktoś podał bo nie mam wogóle takich wpisów. Posiadam win viste ulitmate. Prosz o pomoc. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekskrzypek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 8600GE, to apropos dylematu. 7900gs na Coolermasterze bywaja wadliwe poza tym GE sie swietnie podkreca. Mowie jako wlasciciel 7900gs, kolega obok ma GE:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 dzieki za odpowiedz ale zależy mi na odpowiedzi na temat zune:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Bedzie to wygladalo tak, odpalasz rejestr i przechodzisz do: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\ControlSet001\Enum\USB\ Tu wybierasz teraz bierzesz z Menu Edycja, opcje Znajdz i wpisujesz PortableDeviceNameSpace, za chwile szukajka odnajdzie odpowiednia glaz w ktorej znajduje sie takowy wpis. Bedzie to wygladalo mniej wiecej tak jak na obrazku: Teraz szukasz takich kluczy i nadajesz im takich wartosci: EnableLegacySupport zmieniasz z 0 na 1 PortableDeviceNameSpaceExcludeFromShell zmieniasz z 1 na 0 ShowInShell zmieniasz z 0 na 1 Po tym podlaczasz zune, odpalasz zune soft i w moj komputer pojawi Ci sie ikonka zune: Gdyby wartosci PortableDeviceNameSpace nie bylo w : HKEY_LOCAL_MACHINE\System\ControlSet001\Enum\USB\ musisz szukac tego kolejno w ControlSet002, ControlSet003, etc, czasami gdy wartosc PortableDeviceNameSpace bedzie we wszystkich 1,2,3,etc to trzeba zmieniac we wszytskich. Edytowane 16 Lutego 2008 przez lukasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 kurde tylko wiesz co nie chce mi sie to zune soft zainstalować ,wyskakuje że ma tam jakiś problem z aktualizacjami. Jak sobie z tym na viście poradziłeś. i DZIĘKI CI ZA WYCZERPUJĄCĄ ODPOWIEDZ. POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Nie mam wisty, to jest akurat z XPz taka skorka ala Vista. W XP by zainstalowac Zune Soft w wersji 2 trzeba wierw zaaplikowac porawke KB915865, a jak jest z Vista to nie mam zielonego pojecia, poszukaj pewnie w sieci jest rozwiazanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 już sobie poradziłem system widzi zune jak hdd dzieki programowi zune hdd patch 4.2.Ale mam inny problem gdy chce na niego skoiowac muze za pomoca metody wklej i kopiuj to wyskakuje mi komunikat że nie mam uprawnień i nici z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Niestety możesz tylko przeglądać zawartość. Nie ma w tej chwii żadnej możliwości wgrania muzyki oprócz Zune Software. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...