neverdie Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Witam, Nie dawno robiłem formata , wszystko jak zawsze ok do pewnego momentu w którym okazało się że po podłączeniu głośników/słuchawek do zielonego wejścia głos pojawia się tylko w prawym głośniku/słuchawce , w lewej jest cisza.I tak jak w temacie gdy podłączone mam głośniki 5.1 dźwięk jest prawidłowy we wszystkich głośnikach oprócz przedniego prawego...tak samo ze słuchawkami.Próbowałem różnych sterowników kilka krotnie , sprawdzałem różne ustawienia ale ciągle to samo.Czy to może być wina uszkodzonego wejścia ? Jeśli nie to jak mam sobie z tym problemem poradzić ? (Sprzęt - karta dźwiękowa zintegrowana z płytą gł. ) Pozdrawiam. P.S Z przodu obudowy mam wejścia usb i głosowe dodatkowe - usb działają , te głosowe zaś nie - nie wiem , jak ew. je włączyć ? Edytowane 16 Lutego 2008 przez neverdie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...