Skocz do zawartości
marco1111

Wentylator Xinruilian

Rekomendowane odpowiedzi

Witam właśnie przymierzam się do zakupu w/w wentylatora (5 sztuk) i chciałem się dowiedzieć czy ktoś miał styczność z wentylatorami tej firmy , czy jest rzeczywiście cichy i wydajny i nie popada w wibracje bo w google nic nie mogłem znaleźć na ten temat.

link do allegro http://www.allegro.pl/item311898939_cichy_...ej_obudowy.html

Dzięki pozdarwiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem taki wentylator w jakimś zasilaczu... Jednym słowem: suszarka 100%. Chodzi niczym kosiarka, wydajność może i ma ale jest niesamowicie głośny...nie polecam. Kup lepiej Acutake ;)

EDIT: haha..w opisie pisze 10dBa...chyba jak jest wyłączony :lol:

Edytowane przez rafwlkp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu dajesz takie wentylatory gdzie pisze np 5dBa? Przecież to jest nie realne. Dopłać te 7zł i kup sprawdzone Acutake, mają przynajmniej sprawdzone 14,9dBa a nie jakieś naciągane wartości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu dajesz takie wentylatory gdzie pisze np 5dBa? Przecież to jest nie realne. Dopłać te 7zł i kup sprawdzone Acutake, mają przynajmniej sprawdzone 14,9dBa a nie jakieś naciągane wartości.

Jest naciągane jak każde inne. Oczywiście jedni naciągają bardziej, inni mniej.

Nie wiem czemu, ale ja tych wentylatorów rzekomo od Asusa na żadnej jego stronie znaleźć nie mogę. A zrobić naklejki z napisem Asus i poprzeklejać to problem nie jest.

Edytowane przez Labovsky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi