blade20 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Witam wszytskich. Chce zmienić system z visty na xp w moim laptopie. No i niestety mam dysk sata i nigdzie nie mogę znaleźć tego sterownika. Mój laptop to Acer Aspire 5613zwlmi należący do rodziny 5610 Obecny sterownik to: Intel ® 82801 GBM/GHM (ICH7-M Family) Serial ATA Storage Controller w wersji 8.2.0.1008. Pomóżcie mi go znaleźć.... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 www.intel.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade20 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Dobra. Znalazłem ten sterownik na stronie Acera. Po prostu źle szukałem bo szukałem czegoś o Sata a to był sterownik chipsetu. Już go ściągnąłem tylko ma teraz taki dylemat. Bo wezmę to dołączę do instalki xp programem nlite tylko teraz jest taki problem że nLite nie widzi tego pliku instalacyjnego i nie mogę go więc dodać. Fajnie by było jakby jakiś użytkownik ściągnął to do siebie podam wam link To ta strona I rozwińcie tą pierwszą listę ze sterownikami dla xp i tam jest Chipset Driver Intel Ver. 8.0.1.1002 I powiedzcie mi który pik z tego co sie pobierze mam dodać nlit'em Edytowane 18 Lutego 2008 przez blade20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...