RazorBMW Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Witam! ;] Niedawno zaczęły się zwiechy kompa - tylko hard reset pomaga :( Nic nie podkręcane, tempy takie jakie były[czyli normalne] Zdarza się tylko po 1-2 h grania lub po prostu siedzenia w necie :[ Any ideas? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Może zasilacz kończy swój żywot i delikatnie daje Ci znać o sobie krzycząc wymień mnie bo dłużej nie daje rady, albo masz syf w systemie i zrób format i postaw nowe okno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zax880 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 A wyswietla ci sie jakis komunikat (blue screen itp) czy po prostu wszystko staje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja bym na początek użył jakichś programów odsyfiających system. Przeinstalowanie systemu raczej już w kryzysowych momentach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Nie wyświetla BSOD. Poprostu system stoi, kursor sie nie rusza... A co do tych prgoramów... Spybot, Ccleaner... coś jesio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zax880 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja mialem podobne akcje jak mi grafa padala. Tez nic sie nie wyswietlalo tylko STOP i tylko reset wchodzil w gre. Ale moze wina siedzi np w sterownikach, niekoniecznie w sprzecie. Nie bawiles sie czyms co mogloby uszkodzic jakies stery badz wykasowac jakies wpisy z rejestru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 ForceWare 169.28 mam A tak, to żadnych sterownikow nie wywalałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zax880 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 A nie kojarzysz od jakiego momentu zaczelo ci sie to dziac, tzn np wgrales jakies nowe stery, nowy program itp i zaczely sie zawiechy? Najlepiej postaw system od nowa i zobacz czy wtedy ci sie bedzie cos dzialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...