soltys Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Pinki - a co ty taki ciekawy? jak jakas stara baba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Czy na tych sterach daje się podkręcić radeona 9000(non pro) po Win Xp? Bo np na na cat 3.2 po podkręceniu karty z użyciem Hogera i tak następuje restart... Podkręcić da się bez problemu pod Win 98se. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 pod win xp hoger nie dział i nie zalezy to od steroiw !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 A może da się da kręcić bez tego hogera na tych sterach po XP? Tak by zegary się nie resetowały... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ej tyle razy było o ty i sie nie da bo to nie od sterow zalezy tylko od biosu na karcie ....musisz sobie w biosie ustawic takltowanie i moze zostanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 A Ty tak zrobiłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 nie ja mam win me i nie chciało mi sie w bios ingerowac pozatym gwarancja moze sie przydac na tak wyrzyłowana karte czychaja rozne niebezpieczestwa;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 u mnie zero wzrostu mocy na omegach nawet jeszcze deko słabiej, wróciłem do C 3.2 i jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Ati sie powinno uczyć jak sie robi stery od omegi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 u mnie na Radeonie 8500-->9100 od Herculesa w 3DM2k1 wzrost o ~ 100 pkt. Oprocz tego gry chodza jakos plynniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 no umnie wzroslo o 70 ptk w 3dmarku 2001 no i w Unreal Tounrnament tez podskoczylo o 8 fps na innych grach tez lepej chodzi a jakosc obrazu bez zmian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Nie no rewelacja :roll:. 8 FPS. Hmm, to faktycznie poczujemy roznice, 410 a 418 FPS huhuhu :mrgreen:. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 U mnie wyniki mniejsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 hmm omega nie omega :-). Po instalacji na swiezy system , zamiast mojego 8200 dostalem 7700 w 3dmarku 2001Se. Zaraz zamienilem na catalysty 3.2 i wrocilo do normy. Chyba nie bylo mi dane ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 oczywiście o posiadaczach win 98 zapomnieli shitspit :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 mozna sobie spokojnie darować te omegi, zadna rewalacja.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiVash Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Mi omegi obnizyly w 3dmarkuSE wynik o 700pkt ,takze Cat. 3,2 rulez (zmodyfikowane) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 jak to modyfikowane castale ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiVash Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 http://www.footman.f9.co.uk/drivers.html tam znajdziesz "podrasowane" catalisty 3.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiVash Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 na nich mialem prawie 300 pkt wiecej niz na standardowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 a ja mam 32 pkty wiecej :-) i obraz jakis nie taki.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ja na tych omegach po formacie tez 300 puktopw mniej a teraz sprawdze te podrasowane castale :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ja na tych omegach po formacie tez 300 puktopw mniej a teraz sprawdze te podrasowane castale :] i jak wyniki, ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 cos z nimi nie tak albo sa tylko pod win xp i 2000 albo sie z bledem sciagaja ....wyskakuje mi blad ze nie ma inf o karcie i zebym sobie zainstalowal zwykła vga :P a przydalo by sie te nawet 200 punktow to wreszcie bym miał te 9k w dmarku 01 a to by juz było cos jak na r9000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 cos z nimi nie tak albo sa tylko pod win xp i 2000 albo sie z bledem sciagaja ....wyskakuje mi blad ze nie ma inf o karcie i zebym sobie zainstalowal zwykła vga :P a przydalo by sie te nawet 200 punktow to wreszcie bym miał te 9k w dmarku 01 a to by juz było cos jak na r9000 Chcesz 9k zobaczyć pójdę do kolegi płytę pożyczyć :mrgreen: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 cos z nimi nie tak albo sa tylko pod win xp i 2000 albo sie z bledem sciagaja ....wyskakuje mi blad ze nie ma inf o karcie i zebym sobie zainstalowal zwykła vga :P a przydalo by sie te nawet 200 punktow to wreszcie bym miał te 9k w dmarku 01 a to by juz było cos jak na r9000 Chcesz 9k zobaczyć pójdę do kolegi płytę pożyczyć :mrgreen: :wink: wystarczy ze stery na castale 3.2 zmienisz daja kopa ...a płyta mało ci da bo proca i tak miałes na 2.2puszczonego a ja na 2.1 te 100mhz zniwelowało roznice w chipsetach (chyba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 szpak :-). Jakim cudem Ty masz nie cale 9000 :-) wow. Ja chyba tez bede musial wyzyłowac tego mojego radka. Tez bym chcial 9000 tys :P a moze 10 :D lol...teraz mam nie przymierzajac 8200 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 szpak :-). Jakim cudem Ty masz nie cale 9000 :-) wow. Ja chyba tez bede musial wyzyłowac tego mojego radka. Tez bym chcial 9000 tys :P a moze 10 :D lol...teraz mam nie przymierzajac 8200 :) a widzisz ze to radek 9000 bez pro:P wiec o 10k moge zapomniec ale 9k to jest osiagalne i albo leon2000 to zrobi tz 9k albo ja na jakis innych ustwieniach jutro sie pobawie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 cos z nimi nie tak albo sa tylko pod win xp i 2000 albo sie z bledem sciagaja ....wyskakuje mi blad ze nie ma inf o karcie i zebym sobie zainstalowal zwykła vga :P a przydalo by sie te nawet 200 punktow to wreszcie bym miał te 9k w dmarku 01 a to by juz było cos jak na r9000 Chcesz 9k zobaczyć pójdę do kolegi płytę pożyczyć :mrgreen: :wink: wystarczy ze stery na castale 3.2 zmienisz daja kopa ...a płyta mało ci da bo proca i tak miałes na 2.2puszczonego a ja na 2.1 te 100mhz zniwelowało roznice w chipsetach (chyba) Bardziej chodzi mi o fsb tylko 147 na 200 zmienić to duża różnica do tego taktowanie agp i inne tam Można się pobawić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 wlasnie, jaki przyrost daje zwiekszanie czestotliwosci AGP w biosie? Ustawilem na 70 Mhz. Default jest 66 o ile sie nie myle..na ile moge sobie pozwolic? I czy cos mi to da? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...