Skocz do zawartości
Jordi23

Rewelacja dla posiadzaczy ATI Radeonow...

Rekomendowane odpowiedzi

Czy na tych sterach daje się podkręcić radeona 9000(non pro) po Win Xp? Bo np na na cat 3.2 po podkręceniu karty z użyciem Hogera i tak następuje restart... Podkręcić da się bez problemu pod Win 98se.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos z nimi nie tak albo sa tylko pod win xp i 2000 albo sie z bledem sciagaja ....wyskakuje mi blad ze nie ma inf o karcie i zebym sobie zainstalowal zwykła vga :P a przydalo by sie te nawet 200 punktow to wreszcie bym miał te 9k w dmarku 01 a to by juz było cos jak na r9000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos z nimi nie tak albo sa tylko pod win xp i 2000 albo sie z bledem sciagaja ....wyskakuje mi blad ze nie ma inf o karcie i zebym sobie zainstalowal zwykła vga :P a przydalo by sie te nawet 200 punktow to wreszcie bym miał te 9k w dmarku 01 a to by juz było cos jak na r9000

Chcesz 9k zobaczyć pójdę do kolegi płytę pożyczyć :mrgreen: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wystarczy ze stery na castale 3.2 zmienisz daja kopa ...a płyta mało ci da bo proca i tak miałes na 2.2puszczonego a ja na 2.1 te 100mhz zniwelowało roznice w chipsetach (chyba)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szpak :-). Jakim cudem Ty masz nie cale 9000 :-) wow. Ja chyba tez bede musial wyzyłowac tego mojego radka. Tez bym chcial 9000 tys :P a moze 10 :D lol...teraz mam nie przymierzajac 8200 :)

a widzisz ze to radek 9000 bez pro:P wiec o 10k moge zapomniec ale 9k to jest osiagalne i albo leon2000 to zrobi tz 9k albo ja na jakis innych ustwieniach jutro sie pobawie :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wystarczy ze stery na castale 3.2 zmienisz daja kopa ...a płyta mało ci da bo proca i tak miałes na 2.2puszczonego a ja na 2.1 te 100mhz zniwelowało roznice w chipsetach (chyba)

Bardziej chodzi mi o fsb tylko 147 na 200 zmienić to duża różnica do tego taktowanie agp i inne tam

Można się pobawić :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...