Skocz do zawartości
Jordi23

Rewelacja dla posiadzaczy ATI Radeonow...

Rekomendowane odpowiedzi

Wcale nic nie majstruje na odwrót:

Special note:

THIS DRIVERS ARE MADE FOR GAMES, NOT BENCHMARKS!!!

THEY FIX GRAPHICAL ERRORS, STABILITY PROBLEMS AND SOME SPEED ISSUES ONLY IN GAMES.

THEY ADD VISUAL QUALITY, STABILITY AND MORE OPTIONS. IF YOU WANT DRIVERS FOR BENCHMARKS DOWNLOAD ATI'S ORIGINAL DRIVERS INSTEAD FOR 3DMARK2K1 AND OTHER BENCHMARKS.

Tak więc to raczej dziwne jeśli wynik 3dmarka wzrasta. U mnie raczej dobra reakcja na nowe stery. Tym bardziej, że proc prawie o 100MHz więcej a punktów o 1000 mniej...

Aha, jedną ciekawą rzecz zaobserwowałem. W 3DMarku 2003 dziwna sprawa - podczas testów Game 2 i 3, gdzie średnia jest dwadzieścia parę FPS co zauważyłem? Pełną płynność . Może taką troszkę wolniejszą ale płynność. Wcześniej był chwilami slideshow, a teraz pomimo spadku np. do 13-14 fps nadal wygląda to w miarę płynnie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiscie, 3d Mark 2001 przyśpieszył o jakieś 230 pkt. a wersja 03 60 pkt. U mnie zdecydowanie wzrosła ilość klatek w U2, za to jak na mój gust tekstury dalszego planu straciły na jakości ( górki, drzewka itp.). GTA 3 lekko przyśpieszył bez strat na wyglądzie. Splinter Cell bez zmian. Tyle komentarza bo akurat to mam zainstalowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no widze ze udal sie moj topic :) , ale tez widze rozne wyniki u nmie ogolnie wyniki podskoczyly i we wszystkich markach i w grach tez (oprocz open GL ale tu jak podaja ma byc tak samo) nie wiem czym to jest spowodowane ze sa rozne reakcje na te stery jednym lepiej drugim gorzej , co do jakosci obrazu POWTARZAM NIE MA STRATY JAKOSCI OBRAZU !!!!!!!!!!! tez zauwazylem to co ktos napisal ze 3dmark 2003 jakis taki plynniejszy sie zrobil szczegolnie test 2 i 3 bo o nature to ja nic nie mowie 8O pozdrw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcale nic nie majstruje na odwrót:

Special note:

THIS DRIVERS ARE MADE FOR GAMES, NOT BENCHMARKS!!!

THEY FIX GRAPHICAL ERRORS, STABILITY PROBLEMS AND SOME SPEED ISSUES ONLY IN GAMES.

THEY ADD VISUAL QUALITY, STABILITY AND MORE OPTIONS. IF YOU WANT DRIVERS FOR BENCHMARKS DOWNLOAD ATI'S ORIGINAL DRIVERS INSTEAD FOR 3DMARK2K1 AND OTHER BENCHMARKS.

Tak więc to raczej dziwne jeśli wynik 3dmarka wzrasta. U mnie raczej dobra reakcja na nowe stery. Tym bardziej, że proc prawie o 100MHz więcej a punktów o 1000 mniej...

Aha, jedną ciekawą rzecz zaobserwowałem. W 3DMarku 2003 dziwna sprawa - podczas testów Game 2 i 3, gdzie średnia jest dwadzieścia parę FPS co zauważyłem? Pełną płynność . Może taką troszkę wolniejszą ale płynność. Wcześniej był chwilami slideshow, a teraz pomimo spadku np. do 13-14 fps nadal wygląda to w miarę płynnie!!!

kiedys o tym wspaominałem ,...zapuscie sobei w tarkcie 3dmarka 03 np . frapsa i zobaczycie ze on pokazuje inne fps od 3d mrka moze co w nim jest zrypane ....

ps. te stery sa tylko pod xp . 200o tak ?? bo nie che mi sie ciagnac ...jak ich nie wykorzystam ...

ps2. testował ktos na r 9000 ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm ja mialem zainstalowane catalysty 3.2 bez control panela i na to walilem omegi ale wydaje mi sie ze jak zainstalujesz na czystego windowsa to bedzie ok

I teraz podstawowe pytanie :lol: Czy teraz masz Control Panel :?:

Bo wlasnie nie wiadomo czy w Omegach jest juz zintegrowany Control Panel 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...