Krootki Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Heh, no nieźle... Mi 3DMark 2001SE zmienił wynik z 14.400 na.... 13.350 !!! 8O 8O 8O Nie wiem co to jest, ale będę walczył... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 u mnie spadek formy na 3dmarku01se i 3dmarku03. Jutro sprawdze czy jest jakas zmiana w grach! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Heh, no nieźle... Mi 3DMark 2001SE zmienił wynik z 14.400 na.... 13.350 !!! 8O 8O 8O Nie wiem co to jest, ale będę walczył... :roll: krootki zawsze cos zmajstruje na odwrót :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Wcale nic nie majstruje na odwrót: Special note: THIS DRIVERS ARE MADE FOR GAMES, NOT BENCHMARKS!!! THEY FIX GRAPHICAL ERRORS, STABILITY PROBLEMS AND SOME SPEED ISSUES ONLY IN GAMES. THEY ADD VISUAL QUALITY, STABILITY AND MORE OPTIONS. IF YOU WANT DRIVERS FOR BENCHMARKS DOWNLOAD ATI'S ORIGINAL DRIVERS INSTEAD FOR 3DMARK2K1 AND OTHER BENCHMARKS. Tak więc to raczej dziwne jeśli wynik 3dmarka wzrasta. U mnie raczej dobra reakcja na nowe stery. Tym bardziej, że proc prawie o 100MHz więcej a punktów o 1000 mniej... Aha, jedną ciekawą rzecz zaobserwowałem. W 3DMarku 2003 dziwna sprawa - podczas testów Game 2 i 3, gdzie średnia jest dwadzieścia parę FPS co zauważyłem? Pełną płynność . Może taką troszkę wolniejszą ale płynność. Wcześniej był chwilami slideshow, a teraz pomimo spadku np. do 13-14 fps nadal wygląda to w miarę płynnie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 michalak - zle cos zrobiles...2001 podskoczy i to o wiele, tym bardziej na twojej grafie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Rzeczywiscie, 3d Mark 2001 przyśpieszył o jakieś 230 pkt. a wersja 03 60 pkt. U mnie zdecydowanie wzrosła ilość klatek w U2, za to jak na mój gust tekstury dalszego planu straciły na jakości ( górki, drzewka itp.). GTA 3 lekko przyśpieszył bez strat na wyglądzie. Splinter Cell bez zmian. Tyle komentarza bo akurat to mam zainstalowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 musze jeszcze pokombinować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 no widze ze udal sie moj topic :) , ale tez widze rozne wyniki u nmie ogolnie wyniki podskoczyly i we wszystkich markach i w grach tez (oprocz open GL ale tu jak podaja ma byc tak samo) nie wiem czym to jest spowodowane ze sa rozne reakcje na te stery jednym lepiej drugim gorzej , co do jakosci obrazu POWTARZAM NIE MA STRATY JAKOSCI OBRAZU !!!!!!!!!!! tez zauwazylem to co ktos napisal ze 3dmark 2003 jakis taki plynniejszy sie zrobil szczegolnie test 2 i 3 bo o nature to ja nic nie mowie 8O pozdrw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Dobra dobra, trajlujecie w kolko i na okraglo o tym samym a nikt nadal nie powiedzial jak one sie sprawuja na Radkach 8500 :|. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Jordi23 - widocznie n radeon'ach 9700 widac najwiekszy wzrost w wydajnosci.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Jordi23 - widocznie n radeon'ach 9700 widac najwiekszy wzrost w wydajnosci.... HAHAHA :lol: Kogo ja tu widze :lol: :lol: Jak tam twoj R9700? Pewnie rybki wlasnie graja w Doom 3 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Pinki - ehc...chyba niestety masz racje, chociaz zostalo mu jeszcze 1,5 tygodnia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ej, te omegi jak sie instaluje...jak ja nie mam nic zasinstalowanego to co musze zrobic? zainstalowac samego omegi? czy omegi plus cos jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 hmm ja mialem zainstalowane catalysty 3.2 bez control panela i na to walilem omegi ale wydaje mi sie ze jak zainstalujesz na czystego windowsa to bedzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Wcale nic nie majstruje na odwrót: Special note: THIS DRIVERS ARE MADE FOR GAMES, NOT BENCHMARKS!!! THEY FIX GRAPHICAL ERRORS, STABILITY PROBLEMS AND SOME SPEED ISSUES ONLY IN GAMES. THEY ADD VISUAL QUALITY, STABILITY AND MORE OPTIONS. IF YOU WANT DRIVERS FOR BENCHMARKS DOWNLOAD ATI'S ORIGINAL DRIVERS INSTEAD FOR 3DMARK2K1 AND OTHER BENCHMARKS. Tak więc to raczej dziwne jeśli wynik 3dmarka wzrasta. U mnie raczej dobra reakcja na nowe stery. Tym bardziej, że proc prawie o 100MHz więcej a punktów o 1000 mniej... Aha, jedną ciekawą rzecz zaobserwowałem. W 3DMarku 2003 dziwna sprawa - podczas testów Game 2 i 3, gdzie średnia jest dwadzieścia parę FPS co zauważyłem? Pełną płynność . Może taką troszkę wolniejszą ale płynność. Wcześniej był chwilami slideshow, a teraz pomimo spadku np. do 13-14 fps nadal wygląda to w miarę płynnie!!! kiedys o tym wspaominałem ,...zapuscie sobei w tarkcie 3dmarka 03 np . frapsa i zobaczycie ze on pokazuje inne fps od 3d mrka moze co w nim jest zrypane .... ps. te stery sa tylko pod xp . 200o tak ?? bo nie che mi sie ciagnac ...jak ich nie wykorzystam ... ps2. testował ktos na r 9000 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 hmm ja mialem zainstalowane catalysty 3.2 bez control panela i na to walilem omegi ale wydaje mi sie ze jak zainstalujesz na czystego windowsa to bedzie ok I teraz podstawowe pytanie :lol: Czy teraz masz Control Panel :?: Bo wlasnie nie wiadomo czy w Omegach jest juz zintegrowany Control Panel 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 czyli co robic? chyba omegi + control panel? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 czyli co robic? chyba omegi + control panel? sołtys bedziesz sie o to martwil jak twojego R9700 wydobeda z wraku statku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 w omegach JEST ZINTEGROWANY control panel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 w omegach JEST ZINTEGROWANY control panel dziekuje za odpowiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 prosze bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 czyli same omegi instalowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 czyli same omegi instalowac? zaczynasz mnie denerwowac :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 czyli same omegi instalowac?w instalacji OMEGI jest instrukcja po angielsku, jak nie znasz angielskiego to wejdź na http://slowniki.onet.pl i sobie przetłumacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 czyli same omegi instalowac?w instalacji OMEGI jest instrukcja po angielsku, jak nie znasz angielskiego to wejdź na http://slowniki.onet.pl i sobie przetłumacz Kazde slowo osobno :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ciezko napisac, no nie? chodzi o to ze wczesniej co innego mi mowili... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ciezko napisac, no nie? chodzi o to ze wczesniej co innego mi mowili... kto? rodzinka z USA? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Pinki --> nie mam rodziny w USA...a tak apropo to ktos z frazpc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Pinki --> nie mam rodziny w USA...a tak apropo to ktos z frazpc to kto ci wyslal z USA R9700 w motorówce :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 u mnei na omegach bez zmian tz 10 punkcikow lepiej behebehbe a jakos obrzu jakby inna ale nei wiem jeszcze czy gorsza czy lepsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...