f1sz Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Witam, Chciałbym kupić router bezprzewodowy, który rozdzielałby lana [DSL 4mbps] na 2 kompy - stacjonarka & laptop @ wifi. Niestety nie wiem jaki router wybrać. Moje wymagania co do routera: obsługa PPPOE & MAC spoofing [zmienianie adresu MAC]. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 ślepy? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=247591 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Ty też? Cytat Moje wymagania co do routera: obsługa PPPOE & MAC spoofing [zmienianie adresu MAC]. Topic czytałem, lecz nie znalazłem tam nic interesującego [nie chcę wgrywać żadnych Tomato i innych pierdół]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...