kucyk Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) hehe, od kilku dni probuje wbic sie na ta strone zeby zarezerwowac bilet, ale niestety, jest to technicznie niemozliwe, do tego dobila mnie dzisiaj ta informacja Wyciek danych osobowych ze strony z biletami na Euro 2008 po prostu rece opadaja :lol: , a te zasady sprzedazy to juz w ogole nie z tej ziemi, czy ktos sie orientuje jak to wyglada - zakladajac, ze chce jechac ze swoja kobieta, to rozumiem, ze jak mnie wylosuja, a ja nie to mozemy sobie euro zobaczyc w tv? (da sie zaklepac dwa nazwiska na jednym bilecie)? zal.pl po prostu ... czy ktos ma podobne problemy/przemyslenia? :lol: Edytowane 18 Lutego 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Da sie zamowic np 2 bilety jak cie wylosuja to dostaniesz 2 ;) Rezerwujesz 1 dla siebie a drugi dla "przyjaciela" i tam wklepujesz jego dane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Ja mam jedno przemyślenie ;] Po co zamawiać już terazdziś skoro kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 36 % biletów trafi do sprzedaży, więc naprawdę łatwiej chyba będzie wygrać bilety w jakimś konkursie Coca-Coli czy czegoś takiego niż w losowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) http://www.sport.pl/pilka/1,85239,4955010.html za**scie, 7 tysiakow, niemiecki zwiazek do publicznej sprzedazy daje ponad 14, rodzina PZPZ *@%@ :angry: Edytowane 23 Lutego 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 witaj w polskich realiach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 36 % biletów trafi do sprzedaży, więc naprawdę łatwiej chyba będzie wygrać bilety w jakimś konkursie Coca-Coli czy czegoś takiego niż w losowaniu.Dokładnie, trzeba będzie pokombinować z colą/tyskim...może sie trafi;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Macie jeszcze szanse, dziś słyszałem w radio, że nasz najwspanialszy jegomość Listkiewicz wyciągnął z rękawa dodatkowe 1000biletów które zostaną rozlosowane wśród zarejestrowanych na kupbilet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 http://www.sport.pl/pilka/1,85239,4955010.html za**scie, 7 tysiakow, niemiecki zwiazek do publicznej sprzedazy daje ponad 14, rodzina PZPZ *@%@ :angry: A czym czasem Niemcow nie jest ponad 2x wiecej, niz Polakow...? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Macie jeszcze szanse, dziś słyszałem w radio, że nasz najwspanialszy jegomość Listkiewicz wyciągnął z rękawa dodatkowe 1000biletów które zostaną rozlosowane wśród zarejestrowanych na kupbilet.plOglaszal to z taka duma wraz z tym drugim pal*** z PZPN, a teraz pewnie liczy na pomnik <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 A czym czasem Niemcow nie jest ponad 2x wiecej, niz Polakow...? :huh:ta, ale (DFB) przeznaczyła do sprzedaży publicznej prawie 70 procent z puli, a u nas 67 procent to rodzina PZPN i sponsorzy :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 To inna kwestia, pier** kolesiostwo, ktore wciaz funkcjonuje swietnie w spolkach skarbu panstwa (znam temat od strony merytorycznej), jak i w takich cudach, jak PZPN (to znam bardziej z mediow ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5040840.html :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 i dokladka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 ROFL Co za naberia. Imo lepiej sobie odpuścić to euro i szykować kase na następne [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 no dobra, cofamy się w czasie, PZPN ogłasza, że bilety zostaną sprzedane w formie licytacji. czyli sprawiedliwie - kto da więcej, ten jedzie na mecz. jestem ciekaw jak wtedy byście narzekali i o ile wolelibyście jednak obecny system (niesprawiedliwy, ale taki na który stać milion Polaków) ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) Ale nikt nie narzeka na samo losowanie ;] Chociaż jakieś niejasności są... Edytowane 23 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...