kobus Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 sciaglem sobie Longhorna w pliku .iso i chce to nagrac na plytke!!! tylko ze jak wlaczam nero to mi tego pliku nie widzi:( co zrobic podajcie inny program ktory mi to wypali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Lepiej nie zasmiecaj sobie systemu kolejnym programem do nagrywania CD. Użyj lepiej małego programiku UltraISO http://www.ultraiso.com/, którym przekonwertujesz ten plik do dowolnego formatu obrazu płyty (do formatu nero też) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ewentualnie ladujesz iso do daemona i copy w nero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 od wersji 5 (o ile sie nie myle) nero wypala .iso bez problemu file --> open --> 'pliki typu' --> iso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ja mialem kiedys iso z audio cd i nero(powyzej 5) wypalil mi ja jako jednego audio tracka 54min :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ok jush mi nero wypalil moja wina sorx ale dzieki za posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...