arkus007-11 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Jak się skacze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 z tego co wiem seria Super Mario Bros jest objeta prawem autorskim zwazywszy na to ze mozna ja kupic za posrednictem Wii Shop. Dlatego Pan Devil zlamal prawo autorskie umieszczajac te linki. O rly ? Ale niech Ci będzie. Zresztą napisałem ,że wrazie czego mogę usunąć linki z posta. To też to zrobiłem. arkus007-11 weź troszkę pogłówkuj :| Masz w ustawieniach pada (emulatora) przypisane klawisze. Ja nie pamiętam, który to domyślnie, bo od razu ustawiłem sobie sterowanie pod swojego pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 arkus007-11 weź troszkę pogłówkuj Masz w ustawieniach pada (emulatora) przypisane klawisze. Już się dowiedziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Czy na tym emulatorze pójdzie gra na Nintendo DS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 x,c - bieganie,skakanie Tak ogólnie, wciśnijcie Alt + F7 w emu i będziecie mieli listę klawiszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zresztą to można sobie zmienić ;P Na tym emulatorze uruchomi się chyba wszystkie romy pod nes'a BTW. Dzięki za rom i sam emu, romy, romy miałem i to z tą oryginalną w pełni wersją ale same [ciach!]iane emulatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Na tym emulatorze uruchomi się chyba wszystkie romy pod nes'a Chyba? Chyba to się małpa na gałęzi! Proszę o pewne odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Chyba? Chyba to się małpa na gałęzi! Proszę o pewne odpowiedzi. wiesz co to jest NES? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Nie za bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Nintendo_Entertainment_System Czyli w Polsce popularny pegasus a .... Nintendo_DS Widzisz różnicę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 arkus007-11 - moze troche kultury, bo jestes tu nowy, a zachowujesz sie jak kompletny noob i jeszcze pyszczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 http://www.notdoppler.com/theunfairplatformer.php tu coś podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 moze ktos podac jakas stronke z romami ? o ile to jest legalne na tym forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Polecam jedna stronke, ktora mozna legalnie podac, a na ktorej romow nie brakuje... www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Jakie jeszcze romy polecacie na nes'a, snes'a, gba i nds? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 snes - kazdy mario world, yoshi island, kazda czesc Donkey Konga Country Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Final Fantasy VI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 gba - advance wars , golden sun nes- contra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Czy emulator PlayStation odtworzy płyty do tej konsoli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 A nie umiesz używać po prostu dwóch emulatorów ? Albo prościej: zobacz sam, zamiast się pytać na forum... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 => kult Mario żyje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winterq Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Ja polecam emulator Nestopia, jest rozbudowany i obsługuje dźwięk stereo. Jeśli ktoś szuka czegoś prostszego to polecam NNNester, również świetny emulator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 rafwlkp@ to jest lepsze hahahahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...