Jin* Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) The Club is a radical departure for Bizarre Creations. As a studio traditionally known for our racing games, The Club will prove that our teams are capable of straddling genres whether they're about firing on all cylinders or firing shotgun shells. Primarily a score-based game, The Club is Bizarre's take on the third person shooter. The gameplay is fast paced and very arcadey; don't even think about hiding behind cover in this one folks! A unique new scoring system asks you to chain kills together in quick succession, building up your combo and grabbing you more points. The higher your combo the faster the bar ticks down, so it gets tougher and tougher to continue your deadly killing spree. To keep your score high you'll need to burst into rooms of enemies with all guns blazing; the combo system pushing you further and further to your limit. However, don't take too long dispatching your target or your score will drop. If there are 30 bad guys in the level, that's potentially a 30x combo you could earn... practice, practice, practice! Arcadowy shooter w ktorym glownym celem jest zdobycie jak najwiekszego comba :] . Ja polecam, mimo ze grafa nie jest cudna i nie uswiadczymy tu zadnej sensownej fabuly gra sie przyjemnie. Edytowane 19 Lutego 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Właśnie zastanawiałem się ostatnio nad kupnem. Warto? Dema oczywiście nie mogę pobrać, bo jak zwykle jest "niedostępne dla tej lokalizacji"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Mi sie podoba, czysty arcade polegajacy na jak najlepszym poznaniu mapki i rozmieszczenia secretow. Nie sprawdzalem jeszcze jak sie w multi sprawuje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 a dla mnie nie warto. Naprawde sciagnałem demo (na PC) i wywaliłem po paru minutach. Nie wiem, mzoe to juz nie te czasy ze nie bawią mnie gry typu "celowniczek". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 1. Platforma docelowa PC/X360/PS3 2. Demko od dość dawna leży na PSN, na XBL też chyba ostatnio się pojawiło 3. Przeszedłem demko i raczej nic specjalnego. Na pewno nie kupię. Podsumowując. The Club większości się nie podoba. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grykom Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Gra owszem ma coś w sobie, ale nie zachwyca tak, aby ją kupić od razu po premierze. Później owszem, jako używkę za ~100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...