Skocz do zawartości
bakacz

co myslicie o tej lasce???

co myslicie o tej lasce?  

1. 1. co myslicie o tej lasce?

• fajna laska
      7
    • fee okropna
      13
    • chcialbym miec taka
      10

Rekomendowane odpowiedzi

no i po co to pisałeś znowu forum się podzieli na dwa frąty jedni będą mówić że to ekstra laska a drudzy że to pusta dress girls :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe na zartach sie nie znacie :) po co jakies podzialy:) ?? jednym sie podoba drugim nie! proste kazdy ma swoje zdanie:) i jestem ciekawy ilu sie spodoba :) hahahaa

ach sorx jesteś new niedawno był post o "podobnej" :lol: tematyce starzy wyjadacze więdzą o co chodzi :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe na zartach sie nie znacie :) po co jakies podzialy:) ?? jednym sie podoba drugim nie! proste kazdy ma swoje zdanie:) i jestem ciekawy ilu sie spodoba :) hahahaa

ach sorx jesteś new niedawno był post o "podobnej" :lol: tematyce starzy wyjadacze więdzą o co chodzi :wink:

Lekko 8) Został wywalony za kłótnie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i po co to pisałeś znowu forum się podzieli na dwa frąty jedni będą mówić że to ekstra laska a drudzy że to pusta dress girls :P

:lol:

a dla Ciebie to extra laska czy pusty dres?

:lol:

nie wypowadam się bo jeszcze ktoś mnie zjedzie że nie mam gustu że oceniam po wyglądzie itp. :P 8) :lol: :D :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mowie co mysle i nie przejmuje sie czy ktos mnie zjedzie :P piekto ty tez sie nie przejmuj;) ja mysle ze feee jak mozna doprowadzic sie do takiego stanu:P ja wole chudziutkie panienki:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodaj ankiete :lol:

Moj kumpelmawia "wiecej ciala, więcej przyjemnosci",

dalej tego nieskomentuje, :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta Paniii pod prysznicem...jest..boska..masz namiary? z checia podniose jej mydelko:)

hehe :lol: mieszkam z nia pewnie ze mam namiary :lol: :D ale nie miescimy sie w jednym lozku :lol: :D hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...