andriu Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 wasze wypowiedzi są równie głupie jak założenie takiego wątku. Kobieta na zdjęciu jest poprostu prawdopodobnie chora, więc za bardzo głupie wydaje mi sie wyśmiewanie się z niej. Przecież to też człowiek. Jakbyście sie czyli gdybyście wy tak wyglądali ? ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 na moje oko TROSZECZKE za gruba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 wasze wypowiedzi są równie głupie jak założenie takiego wątku. Kobieta na zdjęciu jest poprostu prawdopodobnie chora, więc za bardzo głupie wydaje mi sie wyśmiewanie się z niej. Przecież to też człowiek. Jakbyście sie czyli gdybyście wy tak wyglądali ? ROTFL lol, jakiz ty rycerski:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakacz Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 :lol: :P hehe :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 No nie powiem, tyłek pierwsa klasa :P. Ciekawe czy futryny smaruje w domu masłem żeby przejść... I ilu sąsiadów ją wpycha do domu?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Extra laska :D ale muza jescze lepsza :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 o kurde 8O http://download.consumptionjunction.com/mu...ia/cJ_15783.swfbuaehahehha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 przeginacie panowie, zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...