mmauriced Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Wiem że problem bardzo powszechny, ale nie ma jeszcze odrębnego tematu dotyczącego sterowników Catalyst do kart AGP 2xxx, więc postanowiłem go założyć. Pierwsze pytanie: Które z ze sterowników do 2xxx od ATI działają? Czytałem, że do 7.7 włącznie , ale sprawa dziwna, bo mi działają oryginalne z płyty z numerkiem 7.9 bez zarzutu. Drugie pytanie: Czy najnowsze Catalysty 8.2 obsługują już karty na AGP? Czytałem, że tak, ale przy próbie instalacji w trybie normalnym pokazuje się komunikat: "Setup will only run in Administrator mode. Setup is aborting" Oczywiście jestem administratorem komputera, bo jest tylko jedno konto Przy próbie instalacji z trybu awaryjnego wyswietla sie inny komunikat: "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system". Mimo, że moje obecne sterowniki działają poprawnie, co rzadko się zdarza z tego co czytałem na forach, to jednak chciałbym zaktualizować w celu uszyskania lepszej wydajnosci, a przede wszystkim po to aby miec Control Center. Teraz mam zainstalowany tylko sterownik główny o numerku 8.412.0.0 i nie mam żadnej mozliwości skonfigurowania karty. Trzecie pytanie: Jeśli Catalyst 8.2 nie obsługuje kart na AGP to kiedy ATI naprawi ten problem i czy w ogóle pokwapi się, by go naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jiddu Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...115&st=1530 Post nr 1540. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmauriced Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 No to faktycznie o kant rozbić. Ale chyba nie bede ryzykował z tymi wpisami do plików sterownika Jest jakaś szansa że 8.3 bedą obsługiwały AGP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opson6667 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 A co to za problem zainstalować ręcznie na pałe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmauriced Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Wyszły już Catalysty 8.3 Podobno obsługują już AGP ale dopiero po zainstalowaniu odpowiedniego hotfixa. Próbował już ktoś te stery pod AGP? Jeśli tak to prosiłbym o opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...