krogoth111 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Gdybym zaczął kopać dół (wiem że taki jest niemożliwy ale gdyby) i kopałbym go przez całą ziemię to gdzie bym wyszedł z drugiej strony ? Pytam bo miałem sen że kopię na drugą stronę i teraz nie daje mi spokoju myśl gdzie bym wyszedł gdyby to było możliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Wcale bys nie wyszedł - usmaliło by Cię zanim byś się dobrze zagłębił :P http://www.ubasics.com/dighole/ ? Na wschód i lekko na południe od Australii na Pacyfiku - weź ze sobą butlę z tlenem ;p Edytowane 19 Lutego 2008 przez q8ic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Oj no wiem wiem ale gdyby to było możliwe to gdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Pytam bo miałem sen że kopię na drugą stronę i teraz nie daje mi spokoju myśl gdzie bym wyszedł gdyby to było możliwe.Nie wiem co brałeś ale też chcę :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Mówcie gdzie bym wyszedł nie chcę kopać dziś w nocy bez celu ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 zakladajac ze bys sie nie usmazyl to imo doszedl bys tylko do srodka ziemi - dalej sila ciazenia by nie pozwolila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Cholera we śnie kopałbym dalej bo sie przekopałem tylko jak już byłem tuż tuż i miałem wyjść na drugą stronę obudziłem się!!!!!!!! :mur: Edytowane 19 Lutego 2008 przez Tal-Rash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 http://www.ubasics.com/dighole/ ? Na wschód i lekko na południe od Australii na Pacyfiku - weź ze sobą butlę z tlenem ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 xx.xx dlugosci wschodniej i yy.yy szerokosci polnocnej - wspolrzedne poznania czy gdzie tam teraz jestes - sam se znajdz xx.xx dlugosci zachodniej i yy.yy szerokosci poludniowej - tam bys wyszedl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 DZIEKI!! Dziś w nocy znowu kopie musze nanieść poprawki do mojej sennej łopaty bo chcę wyjść na lądzie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 edit: 180-xx.xx dlugosci zachodniej i yy.yy szerokosci poludniowej - teraz sie zgadza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 edit: 180-xx.xx dlugosci zachodniej i yy.yy szerokosci poludniowej - teraz sie zgadza tak Wychodzi na południowy wschód od Nowej Zelandii, gdzieś na Pacyfiku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 ergo, jak juz wykopie ten tunel to zaleje nas woda z oceanu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 ergo, jak juz wykopie ten tunel to zaleje nas woda z oceanu :) fakt takze uwazaj bo zrobisz nam duza fontanne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...